Futbol Català
Esports Futbol 26/07/2011

El nou Rubí de Tercera ja està en marxa

La plantilla dels blanc-i-vermells, definida

Redacció
1 min
Una imatge del primer dia d'activitat de l'equip

RubíLa Unió Esportiva Rubí ha començat els entrenaments de pretemporada amb la vista posada en mantenir la categoria obtinguda després d'un extraordinari segon tram de temporada l'any passat a Primera Catalana. L'equip d'Alberto Fernández té gairebé perfilada la plantilla i organitzats els partits de finals de juliol i tot agost amb un duel per cada cap de setmana garantitzat.

Can Rosés acollirà l'estrena de l'equip el proper dissabte a les 19 hores rebent L'Hospitalet de Segona B. El diumenge 7 d'agost, duel al mateix escenari contra el Júpiter de Primera Catalana amb el mateix horari. El 13 d'agost, Martinenc - Rubí al Guinardó (en principi a les set) i el diumenge abans de l'inici de la lliga, partit de Festa Major a Mollet a les sis de la tarda.

Respecte la composició de la plantilla, continuen de la temporada pasada: Suriñach (Porter), Pol (Defensa), Tito Vicente (Defensa), Germán (Migcampista), Galisteo (Migcampista), Montoro (Davanter), Pedro (Davanter) i Juan Carlos (Davanter). Les noves incorporacions són: Juanmi (Porter, Mollet Juvenil), Oriol Dot (Defensa, Igualada), Javi González (Defensa, Premià), Medina (Defensa, Premià), Ortega (Defensa, Premià), Sergi Díaz (Defensa, Vilanova), Joan Muntada (Migcampista, Rubí Juvenil), Gerard Arroyos (Migcampista, Rubí Juvenil), Toni (Davanter, Santboià), Epitié (Davanter, Igualada) i Isma Porcel (Davanter, Prat).

stats