Futbol Català
Esports Futbol 19/12/2010

L'Hospitalet supera al Santboià amb un gol 'fantasma' d'Óscar Álvarez en temps afegit

El conjunt de Sant Boi ha desaprofitat un 0-2 per acabar perdent 3-2

Eloi Fontanella, davanter de L'Hospitalet

L'HospitaletVibrant ha estat l'emparellament català de la jornada a L'Hospitalet. Un 0-2 molt matiner pels visitants ha semblat posar les coses de cara pel Santboià, necessitat de retrobar-se el més aviat possible amb el triomf. Un gol de Fran Piera als vuit minuts i una segona diana de Monty, des del punt de penal als dotze de joc, dibuixaven l'escenari propici pels de Quim Ayats. No obstant, les taules s'han apropiat de l'electrònic abans d'arribar-se al descans. En cinc minuts L'Hospitalet ha deixat el partit igualat amb gols de Lucas Viale (35') i Cirio (40').

A la represa, tímides oportunitats per dos equips que han semblat abocats a l'empat. Al quart minut d'afegit, un servei de cantonada l'ha rematat al segon pal Óscar Álvarez. Rafa Leva, el porter del Santboià, ha refusat la pilota però els locals han demanat gol. El col·legiat, el balear Ivan González González, ha consultat l'assistent i ha acabat concedint el gol davant les nombroses protestes del Santboià. Amb el partit finalitzat amb victòria local en l'afegit, González González ha expulsat Guillem Cornellà i Rafa Leva.