Futbol Català
Esports Futbol 24/05/2011

El Vilassar de Dalt defensarà fins les més altes instàncies el seu recurs contra el Ja

L'entitat del Maresme està molesta amb el Comitè de Competició després d'assegurar que la impugnació per alineació indeguda de l'Equipo Ja estava sobradament demostrada en vídeo i en comentaris enregistrats

Redacció
2 min
Els jugadors del Vilassar protestant sobre el terreny de joc el passat diumenge

Vilassar de DaltFa un parell de caps de setmana, el CE Vilassar disputava el seu partit de lliga al terreny de l'Equipo Ja amb victòria parcial per 0-1 al minut 96 i amb tres punts virtuals que deixaven l'equip a tocar de l'ascens a Primera Catalana. Una jugada al minut següent de partit va donar l'empat als locals i va suposar que el líder de la competició fos el Martinenc.

L'entitat va estudiar el vídeo del partit i va decidir, el dimarts dia 17, presentar recurs per alineació indeguda d'un jugador del seu rival. Segons argumenta el club del Maresme, el futbolista Marc Campa va participar de l'encontre malgrat trobar-se sancionat. Per demostrar-ho, l'equip verd-i-blanc va presentar davant la Federació Catalana el vídeo complet del partit on, suposadament, surt el mencionat jugador i també des de la grada se senten crits d'ànim i instruccions mencionant el seu nom. El recurs argumenta que Marc Campa es va presentar al partit amb una fitxa de nom Miguel Ramos Rueda. El Vilassar busca provar mitjançant àudio i vídeo que en tot moment tècnics i públic fan referència al jugador pel seu nom real.

En primera instància, el Comitè de Competició de la FCF no ha acceptat el recurs i ara el Vilassar de Dalt buscarà l'èxit de les seves queixes al Comitè d'Apel·lació. L'entitat no descarta fer servir el camí del Tribunal Català de l'Esport i altres instàncies en cas de no tenir èxit en aquest segon intent. Per tal de mostrar el seu malestar per la decisió de la Federació, en el partit d'aquest passat cap de setmana els jugadors de l'equip van seure a terra durant el primer minut del partit que, finalment, van guanyar per 4-1 a casa davant el Carmel.

stats