FUTBOL FEMENÍ
Esports Futbol 27/11/2011

El Barça supera l'Estartit i manté el lideratge en solitari

Les blaugranes han superat l'Estartit (0-3) en el derbi català de la jornada. L'Espanyol ha guanyat amb contundència (4-0) el Rayo Vallecano, i el San Gabriel ha aconseguit el triomf al camp del Reocín (3-5)

Les noies de Xavi Llorens van sumar l'onzè triomf consecutiu. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaL'onzena jornada de la Superlliga femenina s'ha tancat amb tres triomfs dels equips catalans. En el derbi català de la jornada, el Barça ha superat l'Estartit i les blaugranes es mantenen líders de la categoria en solitari. L'Espanyol, per la seva banda, s'ha pres la revenja i ha superat amb comoditat l'actual campió de la Superlliga, el Rayo Vallecano (4-0). Per últim, el San Gabriel ha guanyat a domicili, al camp del Reocín (3-5).

L'Estartit 0 - Barça 3

Les noies de Xavi Llorens han tornat a aconseguir la victòria i ja acumulen onze partits consecutius guanyant. Aquest cop li ha tocat a l'Estartit, en el derbi català de la jornada. Olga ha obert la llauna abans del quart d'hora de partit. Amb el gol, les ocasions per part de les blaugranes s'han intensificat, però no ha sigut fins a la segona part que novament Olga ha fet el segon. Kenti ha arrodonit el marcador amb el 0-3 final. El triomf deixa el Barça líder en solitari, amb 33 punts de 33 possibles. Per la seva banda, l'Estartit és 14è amb 9 punts, i es queda a tres punts de les places de descens.

Espanyol 4 - Rayo Vallecano 0

L'Espanyol de Luis Carrión ha golejat el Rayo Vallecano (4-0), en un dels clàssics de la lliga femenina, i s'han pres d'aquesta manera la revenja per la derrota de la temporada passada a la final de la Superlliga femenina. I és que les blanc-i-blaves han fet una primera part espectacular i, amb 4 gols, han sentenciat el matx abans de marxar als vestidors. Sanderson ha obert el marcador i Willy l'ha seguit. Els dos últims gols els ha marcat Mari Paz (un d'ells, de penal). El triomf deixa l'Espanyol tercer a la classificació, amb 26 punts.

Reocín 3 - San Gabriel 5

A Santander, el San Gabriel ha aconseguit una important victòria, que li permet quedar-se a la zona tranquil·la de la taula (10è), amb 15 punts. Les de Sant Adrià van superar el conjunt local per 3-5 amb tres gols de Baudet, un de Haley i un altre de Dori. I és que el San Gabriel viatjava a Santander amb la intenció de recuperar sensacions de cara a porta, i ho ha aconseguit de la millor manera possible.