Futbol internacional
Esports Futbol 05/09/2011

Els futbolistes italians desconvoquen la vaga

La Serie A arrencarà aquest cap de setmana amb els partits de la segona jornada. El conveni que jugadors i clubs han signat s'haurà de revisar el proper 30 de juny

Redacció
1 min

BarcelonaL'Associació de futbolistes italians (AIC) i els clubs de Primera Divisió han arribat aquest dilluns a un acord per renovar el conveni col·lectiu i desconvocar la vaga que va impedir que es jugués la primera jornada, els dies 27 i 28 d'agost.

L'acord, però, només serà vigent fins el proper 30 de juny de 2012, el que significa que ambdues parts hauran de tornar-se a asseure per tornar a negociar el conveni en menys d'un any.

Damiano Tomassi, exjugador del Roma i del Llevant, i president de l'AIC, ha explicat que l'acord és "un punt de partida", que s'haurà de tornar a discutir, tot i que ha reconegut que "essencialment és el mateix de fa un any, però amb una data de caducitat que ens obliga a posar-nos d'acord".

Durant la temporada passada els jugadors ja van amenaçar amb fer vaga en dues ocasions. Primer, al setembre, abans de la jornada 5, i de nou a mitjans de desembre, tot i que en totes dues ocasions l'aturada es va acabar desconvocant.

stats