Copa de la Reina
Esports Futbol 24/06/2016

El Barça femení supera el Llevant i jugarà la final de la Copa de la Reina (3-0)

La classificació ha estat possible gràcies als gols de Míriam, Jenni Hermoso i Patri

Celebració del Barça femení

BacelonaEl Barça femení ha derrotat aquest divendres el Llevant (3-0) i s'ha classificat per disputar la final de la Copa de la Reina. La semifinal s'ha disputat a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, on aquest diumenge (11 hores, Gol) també es jugarà la final.

La classificació del Barça, que té quatre títols de la competició al palmarès, ha estat possible gràcies als gols de Míriam (minut 16), Jenni Hermoso (81) i Patri (83).

El rival culer serà l’Atlético Féminas, que ha eliminat el València amb un gol a la segona meitat de la pròrroga (1-2).