Futbol Femení
Esports Futbol 06/11/2011

Golejades passades per aigua del Barça i l'Espanyol que ho deixen tot com estava

El Barça continua líder després de derrotar 0-4 el Prainsa Saragossa, mentre que l'Espanyol ha golejat 9-0 el Collerenc i segueix quart. El Sant Gabriel ha perdut a Bilbao 2-0 i l'Estartit suma un punt contra el Lagunak (0-0)

Maripaz evita l'entrada d'una defensa del Collerenc, sobre la mullada gespa de Sant Adrià.

BarcelonaEra una jornada marcada amb vermell al calendari perquè els rivals directes del Barça i l'Espanyol a la zona alta tenien enfrontaments difícils i les catalanes aspiraven a alguna ensopegada que permetés a les primeres agafar distància al capdavant de la classificació, i a les segones, retallar distàncies per sumar-se a la lluita pel títol. Però tant l'Athletic com el Rayo han resolt els seus partits amb victòria, tot i que amb patiments, i tot segueix igual.

Prainsa 0-4 Barça

Les noies de Xavi Llorens han aconseguit un triomf contundent en la seva visita al Municipal Delicias, en un dia de fort vent. El Prainsa no ha sigut rival per a les blaugranes, que han sabut aprofitar un primer temps amb el vent a favor per sentenciar el matx amb un hat trick de Soni. Al segon temps, amb el vent en contra, les blaugranes han intentat conservar la possessió per no perdre el control del partit, però amb prou feines han pogut generar ocasions. Miriam ha arrodonit el marcador fent el quart a deu minuts del final.

Espanyol 9-0 Collerenc

Les blanc-i-blaves han encarrilat aviat la golejada sobre el Collerenc, després que Débora obrís el marcador al minut 8. La pitxitxi del campionat, Maripaz, ha fet el 2-0 al minut vint i Willy ha deixat un còmode 3-0 abans del descans. A la represa, la pluja, que havia aguantat durant el primer temps, s'ha intensificat i ha sigut difícil trenar jugades, però el joc vertical de l'Espanyol ha destrossat la resistència balear, sobretot després que Willy i Maripaz fessin el quart i el cinquè. Amb el partit trencat, les locals encara han tingut temps de donar minuts a la gent menys habitual i de fer més gols: dos de Sara Monforte, un de Brenda i un últim de Sara Serna, que han deixat els tres punts a Sant Adrià.

Athletic 2-0 Sant Gabriel

Tot i la intensa pluja de les últimes hores, la gespa de Lezama presentava un bon aspecte i s'ha pogut jugar el duel entre basques i catalanes, que han ofert una primera meitat molt igualada. Després pel pas per vestidors, l'Athletic ha fet un pas endavant i Orueta ha aconseguit avançar les locals al minut 56. Abans, Marta Cubí havia tingut a les seves botes el gol per a les de Sant Adrià. El Sant Gabriel ha seguit tutejant l'Athletic i fins i tot ha vist com la seva portera, Marina, aturava un penal a la mateixa Orueta, poc després. Però a les acaballes del matx, un gol en pròpia porteria de Carol, després d'una falta picada per Tzibi, ha significat el 2-0 definitiu, que manté l'Athletic com a principal perseguidor del Barça.

Estartit 0-0 Lagunak

Al Municipal de l'Estartit, les gironines han aconseguit sumar un punt que no satisfà del tot les aspiracions del seu tècnic, Rafel Gil, que confiava a treure alguna cosa més de la visita del Lagunak. L'empat deixa l'Estartit molt a prop dels llocs de descens.