Futbol Femení
Esports Futbol 28/06/2011

La FIFA suspèn l'equaguineana Jade perquè ja va jugar amb Espanya

La davantera del Rayo Vallecano, nascuda a Valladolid i amb arrels africanes, fa més de dues temporades que està jugant amb Guinea Equatorial després d'haver-ho fet en les categories inferiors d'Espanya (fins sub19)

Redacció
1 min
Jade Boho encara Ane en l'anada de la final de la Superlliga al Teresa Rivero.

BarcelonaLa FIFA ha suspès a la jugadora equatoguineana Jade Boho durant un termini de dos mesos que inclouen l'actual Mundial femení que se celebra a Alemanya per jugar anteriorment per a Espanya.

Segons un comunicat de la FIFA, la suspensió de Jade Boho, de 24 anys d'edat i nascuda a Valladolid però d'arrels africanes, i jugadora del Rayo Vallecano, té caràcter temporal i la seva aplicació és immediata.

La FIFA assenyala haver constatat que Jade Boho s'ha alineat també amb la selecció espanyola de futbol femení (ho va fer en les categories inferiors), la qual cosa l'incapacita per jugar amb el combinat de Guinea Equatorial, que a diferència d'Espanya, sí participa en el mundial d'Alemanya.

La selecció del petit país africà s'estrena aquest dimecres en la localitat d'Augsburg, al sud d'Alemanya, contra Noruega i està enquadrada al grup D.

stats