Futbol Femení
Esports Futbol 17/06/2011

El Barça derrota la Reial Societat amb dos gols a la segona meitat i ja espera rival a la final

Un gol de Marta Corredera en els primers compassos del segon temps i un altre de Noemí Rubio, de falta directa, a deu minuts per acabar el matx han donat el triomf a les blaugranes

Natalia Arroyo
2 min
Marta Corredera pressiona la sortida de pilota de Sandra.

MadridEl Barça serà el primer equip finalista de la Copa de la Reina, després que les noies de Xavi Llorens hagin derrotat la Reial Societat per 2-0. Marta Corredera ha encarrilat la victòria i Noe, de falta, ha rematat la feina en el tram final.

Feia calor a Las Rozas. Els més de 30 graus a Madrid no han ajudat a fer del primer duel de Copa un partit vistós. Blaugranes i basques han protagonitzat una lluita intensa, però massa defensiva, amb circulació de pilota lenta i, a estones, imprecisa. Les dues ocasions més clares per a les catalanes, han acabat en gol. I poca cosa més.

Pràcticament no s'ha vist cap ocasió de perill a Las Rozas en els primers 45 minuts, que han acabat amb un avorrit empat sense gols. El Barça ha controlat la possessió i dominat territorialment el partit, però la Reial Societat, ben plantada sobre la gespa, no ha deixat cap forat per on les blaugranes hagin pogut atacar. Però tampoc ha patit gens el bàndol culer, sempre ben organitzat i protegint amb solvència la porteria de Ràfols.

La segona meitat ha començat més animada i en una bona acció, Marta Corredera ha fet el primer gol. Això ha obligat a la Reial a estirar-se i el Barça ha trobat més espais per triangular i fer arribar els atacs a la porteria rival. Tot i així, pocs xuts, poc perill. De fet, el segon i últim gol ha arribat en una acció a pilota aturada. Noemí ha definit suau, a baix i amb elegància una falta a la frontal per posar el definitiu 2-0 en el marcador.

D'aquesta manera, el Barça supera les semifinals, cosa que no havia aconseguit en les darreres tres temporades, i jugarà diumenge a les 11.00 la final contra el guanyador del partit que comença a les 20.30 entre l'Atlètic de Madrid i l'Espanyol.

Barça: Ràfols; Lau, Meli, Ani, Melanie; Elba, Noemi, Vicky (68' Guti); Marta Corredera (86' Rocío), Montse Tomé (60' Carol) i Olga

Reial Societat: Sokoa; Ainara, Irene, Sandra, Evelyn; Larraitz, Itzaso; Aintzane, Marina (64' Gurutze), Itziar (88' Eguzkiñe) i Maialen (46', Idoia)

Gols: 0-1, 53' Marta Corredera; 0-2, 78' Noemí Rubio.

Àrbitre: Beatriz Gil

Lloc: Las Rozas. Unes 400 persones.

stats