Futbol Femení
Esports Futbol 12/10/2011

El Barça guanya a Vigo, l'Espanyol empata a casa i el Sant Gabriel s'endú el derbi contra l'Estartit

La victòria 1-4 de les blaugranes contra El Olivo les situa líders amb 18 punts, els mateixos que l'Athletic Club, mentre que el triomf del Sant Gabriel (3-2) les allunya de la zona baixa de la classificació, on segueix enfonsat l'Estartit

La periquita Débora ha marcat un dels gols contra l'Atlètic de Madrid.

BarcelonaEl futbol femení també té un calendari atapeït i els compromisos internacionals de la selecció espanyola per classificar-se per a l'Europeu 2013 obliguen a jugar entre setmana, en un fet gens habitual per a les noies de la Primera Divisió femenina. Avui, en els partits corresponents a la sisena jornada de lliga, els quatre equips catalans han tingut diferent sort. El Barça i el Sant Gabriel han sumat tres punts molt importants, mentre que l'Espanyol només n'ha pogut sumar un. L'Estartit es queda sense.

El Olivo 1-4 Barça

Les noies de Xavi Llorens han resolt sense gaires problemes el seu partit contra les gallegues d'El Olivo i segueixen invictes. Dos gols gairebé consecutius de Miriam i Soni han deixat la victòria ben encarrilada al quart d'hora de joc, però abans del descans, Ana ha retallat distàncies per a les locals fent l'1-2. A falta de vint minuts per al final, Olga ha donat tranquil·litat amb l'1-3 i Soni, poc després, ha marcat el definitiu 1-4 que situa les catalanes líders a la classificació, empatades a 18 punts amb l'Athletic Club, que també ha guanyat a domicili (0-4 a Santander).

Espanyol 2-2 Atlètic de Madrid

A Sant Adrià s'ha viscut un emocionant partit que ha començat malament per a les periquites quan Amanda ha avançat a les visitants al minut deu. Ben entrada la primera meitat, l'anglesa Lianne ha pogut empatar i, sobre el 45, Débora ha permès l'Espanyol marxar al descans per davant en el marcador. Però a falta de vint minuts, la matalassera Pisco ha marcat el 2-2 que fa que les de Luis Carrión sumin només un punt. Amb onze, les periquites són cinquenes a la classificació.

Sant Gabriel 3-2 L'Estartit

El derbi de la jornada se l'han endut les de Sant Adrià gràcies a una bona remuntada. Les gironines s'han avançat en el marcador amb un gol molt matiner de Vicky. Només començar la segona meitat, Marta Villagrassa ha empatat amb un xut per l'escaire. Deu minuts més tard, Mònica ha tornat a avançar les visitants, però l'exjugadora de l'Estartit, Georgina Carreras, al 77, ha empatat novament per a les locals. Al minut 80 i després d'un penal comès sobre la nord-americana Haley, Alba Mena ha marcat el 3-2 per deixar els tres punts a casa. Amb aquest triomf, les de Pedro Martín s'allunyen de la zona baixa i ja són novenes, mentre que l'Estartit, amb només tres punts després de sis partits, ocupen una de les places de descens.