Futbol Femení
Esports Futbol 26/08/2011

La Copa Catalunya femenina busca nou campió aquest cap de setmana

L'Espanyol i el Llevant Les Planes jugaran la primera semifinal a les 10.00 h i el Barça i l'Estartit la segona a les 12.00 h al Municipal Les Planes a Sant Joan Despí. La final serà diumenge a les 12.00 h a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol a Sant Adrià

Natalia Arroyo
1 min
El Barça femení celebra el títol de Copa Catalunya aconseguida l'any passat.

BarcelonaLa temporada de futbol femení dóna el tret de sortida oficial aquest cap de setmana amb la disputa de la Copa Catalunya que enfrontarà en la primera semifinal l'Espanyol i el Llevant Les Planes a les 10.00 h i el Barça i l'Estartit en la segona, a les 12.00 h. Tots dos partits es jugaran a les instal·lacions del Llevant Les Planes a Sant Joan Despí.

Les periquites ja fa un mes que s'estan entrenant i, per experiència i rodatge, són les grans favorites del primer duel, tot i que la il·lusió de les locals podria complicar l'estrena oficial de Luis Carrión com a tècnic periquito. Maripaz, ex del Barça, és una de les novetats d'un rejovenit però competitiu conjunt blanc-i-blau.

Les blaugranes, que s'han reforçat aquest estiu amb jugadores com Sonia Bermúdez, Míriam Diéguez i les jugadores argentines Ludmila Manicler i Florencia Quiñones, parteixen amb cert avantatge sobre l'Estartit que, tot i perdre futbolistes com Rebeca Patrick, Gio o Sara Serna, conserva a les seves files la golejadora Maribel i la migcampista Maggiolini.

La final serà retransmesa en directe per Esport 3 i es disputarà diumenge a les 12.00 hores a la Cituat Esportiva de l'Espanyol a Sant Adrià del Besòs.

stats