Futbol Femení
Esports Futbol 27/08/2011

L'Espanyol i el Barça tornen a veure's les cares en la final de la Copa Catalunya

L'Espanyol ha golejat en la primera semifinal el Llevant Les Planes 5-0 i, poc després, el Barça s'ha desfet de l'Estartit per un ajustat 2-1 i demà jugaran la final a les 12.00 h a Sant Adrià del Besós

Natalia Arroyo
2 min
L'Estartit i el Barça, en la segona semifinal de la Copa Catalunya.

Sant Joan DespíLa Copa Catalunya tornarà a decidir-se entre l'Espanyol i el Barça, després que periquites i blaugranes hagin superat les seves respectives semifinals contra el Llevant Les Planes i l'Estartit en un matí ple d'emoció a Sant Joan Despí.

La final es disputarà demà diumenge a les 12.00 hores a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol a Sant Adrià del Besós.

Espanyol 5-0 Llevant Les Planes

Luis Carrión s'ha estrenat en partit oficial amb una còmoda victòria davant un rival que ha acusat la seva curta preparació per aquest duel. Amb dues setmanes més de pretemporada, l'Espanyol aviat ha demostrat que està molt fort tot i les baixes d'aquest estiu i s'ha fet amb el domini del partit des del principi. Willy ha obert el marcador al minut 5 i, tant ella en diverses ocasions, com Alba Pomares o Monforte, haguessin pogut ampliar la renda. Ha sigut, però, Gimbert qui ha fet el 2-0 a la mitja hora de joc.

A la represa i malgrat els canvis locals per refrescar l'equip, la superioritat física i tècnica de les blanc-i-blaves s'ha imposat encara més. Marta Torrejón ha pentinat de cap una mil·limètrica centrada de Willy després d'una falta lateral per fer el 3-0. Débora, molt activa per la banda dreta, ha rematat la feina amb el quart i cinquè gol que arrodonia el marcador i enviava l'Espanyol a la final.

Barça 2-1 L'Estartit

La segona semifinal també ha sigut molt entretinguda, tot i que amb menys ocasions de gol. El Barça, amb Bermúdez i Míriam com a flamants fitxatges en l'onze titular, ha dominat la possessió però ha estat incapaç de perforar la bona organització defensiva de l'Estartit en el primer temps. De fet, la millor ocasió ha estat local, però la bona estirada de Ràfols ha evitat que les gironines s'avancessin en el marcador.

El segon temps ha començat amb la mateixa igualtat, però amb les blaugranes decidides a tocar més ràpid la pilota i rematar més. L'Estartit ha anat reculant, per inèrcia, i fruit d'aquesta empenta han arribat les ocasions del Barça, tot i que ha hagut de ser en una acció a pilota aturada que es trenqués l'empat, gràcies al gol de Tomé al minut 70. Poc després, una altra cara nova, Alba Aznar ha rematat a plaer una brillant jugada de Sonia Bermúdez per calmar els ànims blaugranes i fer el 2-0. A quatre minuts del final, Maribel ha escurçat distàncies amb un golàs des de la frontal, colant la pilota per l'escaire, però l'Estartit no ha tingut temps d'inquietar el Barça i forçar els penals. Patint més del compte, el Barça es planta a la final i defensarà el títol aconseguit l'any passat.

stats