Futbol Femení
Esports Futbol 17/06/2011

L'Espanyol defensarà el títol contra el Barça després de vèncer 1-0 l'Atlètic de Madrid

Un solitari gol de Willy als 17 minuts, l'ordre i la solidesa defensiva, ha permès l'Espanyol guanyar l'Atlètic de Madrid i jugar la final per defensar el títol de campiones

L'Espanyol i l'Atlètic de Madrid, a Las Rozas.

MadridL'Espanyol ha tirat d'ofici per guanyar per la mínima un atrevit Atlètic de Madrid, que no ha pogut mai amb l'ordre periquito, i s'assegura jugar la final de la Copa de la Reina, diumenge a les 11.00 contra el Barça. Sòlides, les d'Óscar Aja han tingut alguna opció per ampliar el marcador, però n'han tingut prou amb un gol de Willy al primer temps.

La primera meitat ha sigut molt animada, disputada i amb ocasions. L'Espanyol ha començat molt fort, menjant terreny a les locals i atacant amb paciència. Mica en mica, però, l'Atlètic s'ha refet i li ha disputat la pilota, aprofitant que les periquites les han deixat jugar en les fases d'iniciació. Quan més s'estava igualant el matx, ha arribat el gol de Willy, que ha xutat escorada des de la creueta esquerra de l'àrea per batre per dalt la portera Nuria. Ha sigut l'1-0, un gol que ha donat confiança a l'Espanyol.

Les d'Óscar Aja han seguit jugant amb ordre, basculant bé en defensa, però tot i així no han pogut evitar que les madrilenyes tinguessin dues clares ocasions per empatar, a les botes de Pisco i Priscila. L'encert de Vanesa i Torrejón en el tall ha evitat l'1-1 i ha permès les catalanes marxar al descans amb avantatge.

A la represa, les blanc-i-blaves s'han limitat a gestionar el marcador i la pilota. Més replegades, més recollides a camp propi, han deixat passar els minuts, tranquil·les. Les matalasseres mai han inquietat la porteria de Mariajo, poc exigida. Fins i tot la ràpida Willy ha pogut sentenciar abans del final, però ha tocat patir fins l'últim segon.

Amb aquesta victòria per la mínima, l'Espanyol s'assegura poder defensar el títol que ha aconseguit en les dues edicions anteriors. Serà diumenge a les 11.00 en la final que l'enfrontarà al Barça, que a la tarda ha derrotat la Reial Societat (2-0).

RCD Espanyol: Mariajo; Torrejón, Ane, Vanesa, Sonia; Meseguer, Monforte; Vilanova (85' Lara), Alexia (93' Alba), Debo (68' Núria); Willy

Atlètic de Madrid: Nuria; Leire, Vane, Carro, Serrano; Marti (75' Lucía), Nago; Alba (66' Marianela), Priscila, Pisco; Amanda

Gols: 1-0, 17' Willy

Àrbitre: Raúl Sánchez-Mateos. Ha tret groga a Marti (39')

Lloc: Las Rozas. Unes 1.000 persones.