Futbol Femení
Esports Futbol 30/04/2011

Tret de sortida dels vuitens de final de la Copa de la Reina: Barça-Reocín i Sant Gabriel-Llevant

A més de l'Espanyol i el Rayo, finalistes de la Superlliga, també el Prainsa Saragossa està exempt d'aquesta ronda de la Copa i esperen rivals a quarts de final

Natalia Arroyo
1 min
Noemí Rubio disputa una pilota amb Marti.

BarcelonaEn paral·lel amb la disputa, a doble partit, de la final de la Superlliga, també es jugaran les eliminatòries de vuitens de final de la Copa de la Reina. El Barça s'enfrontarà al conjunt càntabre del Reocin Racing, mentre que el Sant Gabriel es veurà les cares contra el Llevant.

Les de Sant Adrià jugaran a les 11 h al Municipal Ruiz Casado i confien canviar la cara respecte als dos partits que les van enfrontar al conjunt granota en Lliga, quan van patir una golejada dolorosa al partit de València (9-0). Millors a casa, tot i perdre per 0-2, és un duel difícil, però que volen superar amb il·lusió. El Sangra juga sense pressió perquè l'objectiu de mantenir categoria està més que superat i la Copa pot ser el colofó d'una bona temporada.

Pel que fa a les blaugranes, confien segellar la classificació amb un bon resultat a casa contra un rival que, a priori, no hauria de ser complicat per a les noies que entrena Xavi Llorens. El fet de conèixer-les molt poc, però, alerta les culers, que no volen refiar-se. Juguen a les 12 h a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Els altres enfrontaments són Atlètic de Madrid-Collerenc, que es juga aquesta tarda a les 16.30 h al Cerro del Espino de Majadahonda (Madrid); Reial Societat-València, demà a les 12 h a Zubieta (Sant Sebastià) i Athletic Club-Lagunak, també a les 12 h a Lezama (Bilbao).

stats