Futbol Femení
Esports Futbol 17/04/2011

El Barça jugarà contra el Reocín i el Sant Gabriel amb el Llevant a vuitens de la Copa de la Reina

La darrera jornada havia d'acabar de definir els encreuaments de vuitens de final: el Barça haurà de jugar a Santander contra un rival assequible i més problemes tindrà el Sant Gabriel, que se les veurà amb el rocós Llevant

Natalia Arroyo
1 min
Noemí Rubio disputa una pilota amb Marti.

BarcelonaL'empat in extremis del Sant Gabriel ha evitat que poguessin pujar fins a la sisena posició, la qual cosa hagués permès evitar un dels rivals més difícils del sorteig de vuitens de final de la Copa de la Reina. Les de Pedro Martín, però, han encaixat un gol en el minut 94' i han acabat la fase regular setenes. Jugaran contra el líder del grup C, que és el Llevant. Els dos enfrontaments de la primera fase no deixen bon record per a les de Sant Adrià, que van perdre per 9-0 a València i, 0-2 a Sant Adrià. Era el rival que volien evitar sí o sí.

El Barça, per la seva banda, ho té a priori més fàcil. La seva victòria a Lezama, sumada a la derrota de l'Atlètic de Madrid contra el Rayo, deixa les culers quartes i s'enfrontaran contra el tercer equip del grup B, que és el càntabre Reocín Racing. Un equip força desconegut per a les blaugranes, però que no hauria de posar gaires problemes a les de Xavi Llorens.

Els altres duels seran:

Athletic Club - Lagunak

Atlètic de Madrid - Collerenc

Prainsa Saragossa - Sporting de Huelva

Reial Societat - València

Ni l'Espanyol ni el Rayo hauran de jugar aquesta fase perquè n'estan exempts. El partit de l'anada es jugarà diumenge 1 de maig i la tornada el 8, mentre periquites i vallecanes s'estaran disputant el títol de Lliga.

L'Estartit ha aconseguit mantenir la categoria tot i perdre avui 1-2 contra el Llevant i ha acabat la temporada en quarta posició del grup C. El Nàstic, que avui ha sumat un meritori punt contra el Torrejón (1-1), ha acabat penúltim del grup B.

stats