Futbol Femení
Esports Futbol 17/06/2011

L'Espanyol vol tirar d'experiència per derrotar l'amfitrió, l'Atlètic de Madrid

Les periquites han guanyat el títol en les dues últimes edicions, mentre que per a les matalasseres aquestes semifinals són la millor classificació aconseguida fins ara

Natalia Arroyo
1 min
Erika salta amb Pisco davant la mirada d'Ane.

BarcelonaLa il·lusió per arribar a la final uneix l'Espanyol i l'Atlètic de Madrid, que aquest vespre jugaran la segona semifinal de la Copa de la Reina a les 20.30 a Las Rozas, Madrid. Però és una ambició diferent.

En el cas de les blanc-i-blaves, són ganes de repetir títol per tercer any consecutiu i de tancar amb una alegria un gran any. En el cas de les blanc-i-vermelles, és una motivació per seguir creixent any rere any i consolidar-se entre els grans clubs d'Espanya.

A priori, el favorit és l'Espanyol, que ve d'eliminar l'Athletic Club, tot i que des de l'entitat s'evita penjar-se el cartell. "Aspirem a tot, però respectem l'Atlètic de Madrid i volem ser prudents", ha dit a la web de la RFEF Patricia Coma, màxima responsable del futbol femení al club periquito.

En lliga, les d'Óscar Aja van empatar a un en l'enfrontament a Madrid, però van golejar 4-1 a Sant Adrià. La clau de la semifinal pot estar en l'ordre al mig del camp. Les madrilenyes, que han superat les eliminatòries contra el Collerenc i el Prainsa Saragossa, són un conjunt molt sòlid, ben organitzat i defensivament molt contundent, i fan de la rigidesa com a bloc la seva virtut. En la capacitat de desbordar aquest plantejament hi haurà part de l'èxit de l'Espanyol, que té el dubte en atac d'Erika, lesionada al bessó.

El partit es jugarà a les 20.30 i es podrà seguir en directe per Teledeporte.

stats