Futbol Femení
Esports Futbol 30/04/2011

El Girona femení busca un lloc a l'elit en el primer partit de la fase d'ascens a Canàries

Va ser el filial de l'Espanyol -per un punt, el campió de Nacional, la segona categoria del futbol femení espanyol-, però és el Girona qui juga la fase d'ascens a la Superlliga

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaLes gironines busquen fer realitat un somni: aconseguir l'ascens a la Superlliga, després d'una brillant temporada en què han acabat segones, a un punt de l'Espanyol B, que va guanyar el campionat, però que no pot pujar de categoria. Hauran de derrotar el Tacuense canari i El Olivo gallec per assolir la fita.

Així, com a segon classificat i després d'una dura batalla amb el Levante, Las Planes de Sant Joan Despí, que va acabar tercer, el Girona juga a partir de diumenge a les 12 h la fase d'ascens a Superlliga. La fase es juga en format de grup de tres equips, que juguen tots contra tots. Un partit a casa i un a fora. El que acabi primer aconsegueix l'ascens directe.

Dels dos grups que conformen la fase, les gironines s'han d'enfrontar primer contra el Tacuense (campió del grup 6) a Canàries i, després, contra El Olivo (campió del grup 2) a casa. El primer partit es juga aquest diumenge a les 12 h i l'últim i decisiu quedarà pendent per al 15 de maig.

stats