Mundial femení
Esports Futbol 13/07/2011

El Japó derrota Suècia (3-1) i jugarà la final contra els Estats Units

Dos gols de Kawasumi i un de Sawa ha permès les nadeshiko, que han tornat a jugar a un nivell espectacular, capgirar el gol inicial d'Öqvist i plantar-se a la final del Mundial, que jugaran diumenge contra els Estats Units

Natalia Arroyo
1 min
La golejadora japonesa, Kawasumi, davant Thunebro.

BarcelonaEls Estats Units ja tenen rival: la selecció del Japó, que ha derrotat Suècia 3-1 en la segona semifinal del Mundial femení d'Alemanya. El combinat asiàtic ha remuntat el gol inicial d'Öqvist i, fins i tot, hagués pogut golejar en una altra exhibició de potencial ofensiu i futbol atractiu.

Seguint amb la proposta de futbol de toc que ha exhibit durant tot el torneig, les noies de Sasaki han dominat la possessió contra Suècia, molt més vertical i defensiva. Sempre ordenades, les japoneses han anat estobant la defensa sueca a base de combinacions treballades, jugades elèctriques, i molt bona col·locació.

Kawasumi, amb dos gols, i Sawa han capgirat el marcador per donar el triomf al combinat asiàtic, una de les revelacions d’aquest Mundial. Les nadeshiko han recollit el testimoni de la Xina i s'han plantat a una final d'un gran torneig internacional i, ara, aspiren a fer història. Serà diumenge, a les 20.45 a Frankfurt.

JAPÓ 1SUÈCIA 3

Japó:

Kaihori; Kinga, Iwashimizu, Kumagai, Sameshima; Sakaguchi, Ando, Miyama (Kamionobe, m.89), Sawa; Kawasumi (Nagasato, m.74) i Ohno (Takase, m.86). Entrenador: Norio Sasaki.Suècia:

Lindahl; Rohlin, Svensson, Thunebro, Larsson; Sjogran, Dahlkvist, Hammarstrom (Landstrom, m.69); Schelin, Oqvist (Goransson, m.75) i Forsberg (Jakobsson, m.65).

Gols: 0-1, m.10: Oqvist; 1-1, m.18: Kawasumi; 2-1, m.60: Sawa; 3-1, m.64: Kawasumi.

Àrbitre: Carol Anne Chenard (CAN). Targeta groga a Svensson (Suècia).

stats