Espanyol
Esports Futbol 20/09/2011

L'Espanyol femení presenta les internacionals Lianne Sanderson i Joanna Lohman

El tècnic Luis Carrión comptarà a partir d'avui amb dues noves jugadores procedents del Philadelphia Independence de la lliga dels Estats Units que reforçaran el projecte periquito per aquesta temporada

Natalia Arroyo
1 min
Sanderson i Lohman, al costat del nou conseller responsable del femení, Albert Garrofé.

BarcelonaL'Espanyol femení ha presentat aquest matí a la ciutat esportiva de Sant Adrià tres cares noves que reforcen el projecte de l'entitat periquita per aquesta temporada. Dues, les de Lianne Joan Sanderson i Joanna Lohman, ho faran sobre la gespa i a les ordres de Luis Carrión, i l'altra, la d'Albert Garrifé, des dels despatxos com a nou conseller delegat del femení.

Albert Garrofé ha volgut destacar el compromís "del cos tècnic i les jugadores malgrat el moment econòmic del club", i ha assegurat que l'equip no ha perdut "competitivitat i segueix disposat a aconseguir el màxim, com correspon a l'Espanyol, referent del futbol femení".

Recomanades per Vero Boquete

Les noves jugadores provenen del Philadelphia Independence, equip de la Women's Professional Soccer, la lliga dels Estats Units on ha jugat l'experiquita Vero Boquete, que és qui ha recomanat l'Espanyol com a destí per a aquestes internacionals.

Lianne Sanderson té 23 anys, és davantera, internacional amb Anglaterra i ha defensat la samarreta de l'Arsenal Ladies, el Chelsea Ladies i el Leeds.

Joanna Lohman té 29 anys i va néixer a Maryland. És internacional pels Estats Units i actua de migcampista. Simpàtica, ha fet les seves primeres declaracions com a periquita en català: "Estic molt contenta de ser aquí".

stats