Futbol Femení
Esports Futbol 02/10/2011

El Barça i l'Espanyol no fallen i segueixen a dalt en la classificació de la Superlliga femenina

Les blaugranes derroten el Llevant per 0-2, mentre que les blanc-i-blaves guanyen la Reial Societat a casa per 2-1. Menys sort ha tingut l'Estartit, que ha caigut a Huelva 1-0, i el Sant Gabriel, que ha sigut golejat pel Prainsa Saragossa (3-7)

Maripaz pressiona Ane Bergara en una acció de l'Espanyol-Reial Societat.

Sant Adrià del BesósDesprés de quatre jornades, la lliga comença a definir els seus equips favorits, els que patiran per salvar el descens, i l'àmplia zona mitja. El Barça i l'Espanyol continuen amb la seva ratxa victoriosa i ocupen el grup dels aspirants al títol, juntament amb l'Sporting de Huelva, l'Athletic Club, el Prainsa Saragossa i el Rayo. El Sant Gabriel i l'Estartit, però, han començat pitjor el campionat i, després de les derrotes d'aquest matí, han caigut a la zona baixa de la classificació.

Espanyol 2-1 Reial Societat

Les noies de Luis Carrión han acabat patint per aconseguir deixar els tres punts a Sant Adrià perquè les txuri urdin han plantat cara fins al darrer segon de partit i han fregat l'empat. Els gols de Maripaz, al final de la primera meitat després de driblar la portera rival amb una hàbil vaselina, i de Willy amb un xut potent des de la frontal en la segona, han encarrilat la victòria, però Gurutze, després d'un córner a falta de mitja hora, ha retallat distàncies per a les basques. El triomf manté quartes les periquites, que la setmana que ve tenen un difícil desplaçament a Bilbao.

Llevant 0-2 Barça

Les blaugranes no s'han deixat sorprendre per un Llevant que només ha creat perill a pilota aturada i, gràcies als gols de Soni al quart d'hora de joc i Montse al principi de la segona part, han aconseguit una important victòria per seguir sumant de tres en tres. Les de Xavi Llorens reben la setmana que ve el Lagunak.

Sant Gabriel 3-7 Prainsa Saragossa

Les de Sant Adrià només han pogut resistir vint minuts davant un Prainsa Saragossa molt sòlid en defensa i ràpid en atac. Les aragoneses, a través d'Ana Borges i Edite, han foradat la defensa local fins a golejar-la. Nelly, després d'un mal refús en un córner, ha obert el marcador al minut 15. Rebekah, també després d'un córner, ha pogut empatar poc després, però prop de la mitja hora de joc i després de dos hàbils contraatacs, Ana i Edite han fet l'1-2 i l'1-3. Les visitants s'han quedat amb una jugadora menys per expulsió de Claudia per doble groga, però tot i així han continuat amb el seu domini. Edite ha fet dos gols més abans del descans per deixar un clar 1-5. El Prainsa ha ampliat l'avantatge en la segona meitat per mediació de María i Bárbara i, en el minut 82 i 89, Marta Cubí ha maquillat la derrota per deixar-la en el 3-7 definitiu. Les de Pedro Martín viatgen la setmana que ve a Extremadura per medir-se contra el Llanos de Olivenza.

Sporting de Huelva 1-0 L'Estartit

Les gironines han caigut al camp del líder de la Superlliga per un gol d'Anita, de penal, en la primera meitat. Les de Rafel Gil han plantat cara i han fet un partit seriós, però no han pogut sumar cap punt i ocupen una de les places de descens. Diumenge vinent reben el Collerenc al Municipal de l'Estartit.