Futbol Femení
Esports Futbol 01/05/2013

La festa del futbol femení reuneix gairebé 2.000 jugadores en 14 camps de Catalunya

La jornada, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, ha concentrat centenars de nenes d'entre 6 i 16 anys en diferents seus d'arreu del territori

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaDesprés de setmanes de preparació, la Federació Catalana de Futbol ha tancat la Jornada de futbol femení amb un èxit rotund. Gairebé 2.000 jugadors d'entre 6 i 16 anys, repartides en 14 seus a Catalunya, han participat en una festa que ha demostrat la bona salut del futbol femení base català. "El resultat de la convocatòria ha sigut impressionant, ha superat les previsions, amb més de 1.900 nenes jugant a futbol femení arreu de Catalunya", ha comentat Albert Montull, directiu responsable del futbol femení a la FCF.

"El més important era començar i arrencar el projecte, i la participació ha sigut espectacular: 273 jugadores a Terrassa, 198 al Baix Llobregat, 176 a Tortosa, 163 a Tarragona, 160 a Mataró, 153 a Girona, 130 a Lleida… L'objectiu és intentar fer-ho millor l'any que ve", afegeix Montull.

La jornada ha aprofitat el matí festiu de l'1 de maig per reivindicar el paper de la dona futbolista en 14 seus a Catalunya (Santa Margarida de Montbui, El Pont de Vilomara, Esplugues de Llobregat, Barcelona, Banyoles, Mollerussa, Mataró, Sant Julià de Vilatorta, Santa Margarida i els Monjos, Valls, Tortosa, Sabadell, Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda). Les delegacions organitzadores han fet tecnificació en la primera part de la sessió i han acabat la festa amb partits d'exhibició, amb les noies dividides en tres categories, sub-12, sub-14 i sub-16.

stats