Futbol Femení
Esports Futbol 22/05/2011

El Barça i l'Espanyol jugaran les semifinals, però el Sant Gabriel es queda a les portes

Les de Sant Adrià han estat a punt de remuntar el 3-1 de l'anada, però s'han quedat a un gol de forçar la pròrroga. El Barça ha guanyat 1-2 al Rayo i l'Espanyol, 0-2 a l'Athletic i tots dos equips jugaran les semifinals de la Copa de la Reina

Tres jugadores del Sant Gabriel protesten una falta.

Sant Adrià del BesósEl Barça ha tornat a guanyar el Rayo Vallecano (1-2), aquest cop a Madrid, i s'ha classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina com també ha fet l'Espanyol, que ha resolt en el primer temps el seu duel amb l'Athletic a Lezama (0-2). No ha pogut assolir el repte el Sant Gabriel, tot i guanyar el seu partit contra la Reial Societat (2-1) i ha caigut eliminat. L'altre equip classificat per a la final a quatre és l'Atlètic de Madrid, que ha guanyat 1-2 al Prainsa Saragossa.

Rayo 1-2 Barça

Les blaugranes han sortit molt fortes i, ja en el minut 4 de partit, s'han avançat en el marcador amb un gol d'Olga. El gol obligava el Rayo a marcar-ne quatre per passar ronda, la qual cosa ha donat tranquil·litat a les visitants. De fet, als deu minuts de joc, un altre gol de les Xavi Llorens, novament Olga, ha sentenciat l'eliminatòria. A la segona part, però, les madrilenyes han apretat i han fet patir una defensa blaugrana que ha aguantat, molt segura. El Rayo ha escurçat distàncies al minut 66, però no ha pogut consumar la remuntada. El Barça tornarà a jugar les semis de la Copa de la Reina per segon any consecutiu.

Sant Gabriel 2-1 Reial Societat

Després d'un primer temps sense gols i una única ocasió, un xut que Baudet ha estavellat al travesser a la mitja hora de joc, el Sant Gabriel ha avançat línies i ha pogut creure en la remuntada. Marta Villagrasa ha fet l'1-0 en el minut 51 amb un gran xut des de lluny, després que la pròpia Marta hagués estavellat una segona pilota al travesser després d'una bona jugada d'atac de les locals. En el 62, Baudet ha fregat el 2-0, però en la següent jugada, Zelaia ha marcat per a la Reial, gelant els ànims de les de Sant Adrià. Tot i així, i empeses per un públic que tenia fe en la gesta, les locals han aconseguit un gol que les ha il·lusionat a cinc minuts per al final. Baudet ha recollit un refús per enviar-lo dins la xarxa. Al final, un possible penal per mans no assenyalat ha indignat les locals, que han vist com no ha arribat una última jugada que permetés forçar la pròrroga.

Athletic 0-2 Espanyol

Les d'Óscar Aja, amb un gol d'Alexia en el minut 14 i un de Sandra Vilanova, després d'un gran contraatac en el minut 32', ha derrotat l'Athletic Club a Lezama. Les basques ja van perdre 3-1 a Sant Adrià en l'anada i no han pogut amb un Espanyol molt seriós que ha sortit molt endollat des del primer moment, decidit a resoldre l'eliminatòria de seguida. Les periquites han completat un dels millors partits de la temporada.

En l'altra eliminatòria, l'Atlètic de Madrid ha capgirat el gol inicial del Prainsa Saragossa i ha guanyat a les aragoneses per 1-2.

El sorteig per a conèixer els encreuaments de semifinals es celebrarà entre dilluns i dimarts a la seu de la Federació Espanyola a Madrid, on es coneixeran més detalls sobre on es jugarà la final a quatre. Les dues semifinals es jugarien divendres 17 de juny i la final, diumenge 19.