Espanyol
Esports Futbol 30/04/2011

Vero Boquete dóna un bon empat a l'Espanyol en l'anada de la final de Superlliga (2-2)

Saray ha avançat les locals ben aviat, però l'Espanyol ha pogut empatar abans del descans. A la represa, Jenny ha fet el 2-1 de penal, però a falta de deu minuts per acabar el matx, Vero Boquete ha igualat el marcador

Vero Boquete disputa una pilota aèria amb Ale en el partit de Lliga.

BarcelonaL'Espanyol ha sumat aquest vespre un valuós empat en l'anada de la final de la Superlliga disputada al Teresa Rivero, després que Vero Boquete hagi empatat en dues ocasions per a les periquites. Aquest és un bon resultat pel valor doble de gols fora de casa, que situa les catalanes amb un lleuger avantatge, tot i que quedarà tot per decidir al partit de tornada que es jugarà diumenge 8 de maig a les 11 h a Sant Adrià.

Un gol de Saray, avui jugant de mitja punta, quan tots dos equips amb prou feines s'havien situat sobre el terreny de joc, ha condicionat molt el partit. A l'Espanyol, nerviós, li ha costat aconseguir el control del partit, però a mesura que han anat passant els minuts, les d'Óscar Aja s'han asserenat. Abans del descans, un gol de Vero Boquete ha permès que les periquites igualessin el marcador.

A la represa, novament el Rayo s'ha trobat amb un gol molt d'hora. Un penal comès per Mariajo que li ha valgut la targeta groga, l'ha transformat Jenny en el 2-1.

L'Espanyol ha patit en alguna acció per desajustos en defensa, tot i que el desgast ha anat pesant a les cames de les jugadores rayistes i han anat perdent energia. Més fortes físicament i esperonades des de la banda, les blanc-i-blaves s'han animat i han avançat línies. Això, i l'entrada al camp d'Alexia, ha revitalitzat l'atac periquito i Vero, a dotze minuts per acabar el matx, ha fet el 2-2 definitiu.

Fins i tot la pròpia Vero ha pogut fer el gol de la victòria sobre el temps afegit, però el seu xut ha marxat massa creuat. Tenint en compte com ha anat el partit, l'Espanyol pot donar per bo l'empat. La guanyadora de la Superlliga es coneixerà diumenge al migdia.

Rayo Vallecano: Alicia; Burgos, Galán, Ale, Chini; Miriam, Keka (Pili 68'); Jenny, Saray, Soni; Natalia (Jade 73')Espanyol:

Mariajo; Ane (Kenti 88'), Lara (Alexia 75'), Torrejón, Vilanova (Sonia 90'); Mesi, Gimbert; Erika, Monforte, Willy; Vero Boquete

Gols:

1-0 Saray 3'; 1-1 Vero Boquete 21'; 2-1 Jenny 61'; 2-2 Vero Boquete 78'.Àrbitre:

López Porta. Ha amonestat a les locals Miriam i Sonia, i a les visitants Lara i Mariajo.

#futfem Final. Bon empat del #rcde al Teresa Rivero en l'anada de la final de Superlliga. Gols de Saray, Jenny, i dos de Vero Boquete.