Futbol Femení
Esports Futbol 25/09/2011

Només el Sant Gabriel perd en una bona jornada per als equips catalans a la Superlliga

El Barça ha guanyat 3-2 al Rayo gràcies a una excel·lent primera meitat, l'Espanyol ha golejat a València (0-4) i l'Estartit ha resolt fàcil el seu duel contra el Reocín Racing (2-0). El Sant Gabriel s'ha deixat remuntar a Màlaga 3-2 i és l'únic català que perd

Baudet controla una pilota davant l'oposició d'Ani.

BarcelonaTres victòries i una derrota és el balanç positiu que deixa la tercera jornada de Superlliga, que situa el Barça líder amb nou punts, els mateixos que l'Sporting de Huelva i l'Athletic Club. L'Espanyol també escala posicions i se situa quart, amb set. L'Estartit i el Sant Gabriel ocupen la zona mitja amb tres punts cadascun.

Barça 3-2 Rayo

Era el partit més destacat de la jornada i no ha decebut. La primera meitat de les blaugranes a Sant Joan Despí ha sigut brillant. Soni ha avançat les noies de Xavi Llorens només començar el matx i, confiades amb el marcador a favor, les locals han dominat un Rayo que, tot i tenir menys la pilota, ha gaudit de diverses ocasions per empatar. La portera Ràfols, amb dues bones intervencions sobre Jade, ho ha evitat. La resposta de les seves companyes ha sigut contundent i Marta Corredera ha fet dos gols gairebé consecutius. En el 2-0 ha culminat una brillant acció de Míriam al mig del camp i en el 3-0 ha rematat a plaer una assistència de Soni. En la segona meitat, relaxades amb la renda de tres gols, les blaugranes han perdut intensitat i han permès el Rayo creure en la remuntada. A falta d'un quart d'hora de joc, les madrilenyes han marcat gol en una acció de rebot després d'un córner i, en un bon contraatac i ja superat el minut 90, Natalia ha fet el definitiu 3-2.

València 0-4 Espanyol

Les noies de Luis Carrión sumen tres punts més després d'una gran victòria a València. Maripaz ha obert el marcador ben aviat, rematant una bona centrada de Débora des de la dreta al minut 14. Poc després, la davantera anglesa Lianne Sanderson, recent fitxatge, ha rematat una bona jugada entre Meseguer i Willy per estrenar-se com a golejadora amb la samarreta de l'Espanyol. Abans del descans, novament Maripaz s'ha encarregat de sentenciar el triomf, fent el 0-3. La segona meitat no ha sigut tan intensa, però ha mantingut el domini de les visitants, que han vist com una jugadora local es feia el quart en pròpia porteria.

Màlaga 3-2 Sant Gabriel

En vint minuts per oblidar, les de Sant Adrià s'han deixat remuntar un partit que havien tingut controlat durant més de 70 minuts. Un gol de Marta Cubí, de vaselina després d'una bona passada de Rebekah Patrick, ha posat el 0-1 en el marcador. Marta Villagrasa ha aconseguit fer el 0-2 al final de la primera meitat, després d'una jugada assejada. En el segon temps, el Sant Gabriel ha tingut alguna oportunitat per sentenciar, però no ho ha fet i ha vist com, en el 70, Rocío López rematava un córner per fer l'1-2. En una jugada gairebé idèntica, Patricia Marín ha fet l'empat a dos a falta de quinze minuts. En l'últim minut de partit, Maria José Camacho ha consumat la remuntada malaguenya.

Estartit 2-0 Reocín Racing

L'equip de Rafel Gil ha aconseguit aquest migdia la primera victòria d'aquesta temporada, gràcies a dos gols de Maribel Domínguez. La mexicana ha fet l'1-0 en el primer minut de joc. A diferència del que va passar en l'últim partit a casa contra l'Athletic, les gironines no s'han deixat sorprendre i han gaudit de diverses ocasions per ampliar l'avantatge. No ha sigut fins al minut 63 quan, novament Maribel, ha fet el definitiu 2-0 que allunya l'Estartit dels llocs de descens.