FUTBOL
Esports Futbol 17/02/2012

L'exblaugrana Aleksandr Hleb fitxa per un modest equip rus fins a final de temporada

Hleb ha signat fins a final de temporada pel Krilie Sovetov, que és quart per la cua a la lliga rusa i, durant els propers dos mesos, lluitarà per mantenir la categoria

Efe
1 min

MoscouEl futbolista bielorús Aleksandr Hleb, exjugador del Barça, ha signat aquest divendres un contracte amb el Krilie Sovetov fins a final de temporada, segons ha informat el club rus en un comunicat.

Hleb ha viatjat a Holanda, on es troba concentrat l'equip, per preparar la represa de la lliga russa el proper 3 de març després dels tres mesos de descans hivernal. L'històric Krilie Sovetov és quart per la cua a la lliga russa, per la qual cosa haurà de lluitar per la permanència durant els pròxims dos mesos de competició.

El futbolista de 30 anys no ha aconseguit aixecar el vol des que abandonés l'Arsenal per recalar al Barça en la temporada 2008-2009. Hleb, que li va costar al Barça 17 milions d'euros, no va tenir sort amb les lesions i amb el Barça va disputar 26 partits oficials i no va marcar cap gol. En aquest mercat d'hivern, el conjunt blaugrana va arribar a un acord amb el jugador bielorús per rescindir el seu contracte.

stats