LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 11/12/2010

Tulio de Melo dóna la victòria al Lille a l'últim minut i permet que el seu equip segueixi líder (0-1)

El Marsella es deixa dos punts al camp de l'Auxerre, que el fan pujar a la classificació, però retrocedir en punts. Ja és a tres del PSG i a quatre del líder

Adrià Soldevila
Tulio de Melo celebra amb els seus companys l'únic gol del Lille, en la seva visita a l'Arles.

BarcelonaEl Lille es manté ferm al capdavant de la lliga francesa de futbol de primera divisió, en guanyar avui a domicili amb més dificultats de les previstes a l'Arles-Avignon, el darrer a la taula i que ha jugat bona part de la segona meitat amb deu. L'únic gol ha arribat en l'últim minut i ha estat obra del brasiler Tulio de Melo, que l'ha cel·lebrat eufòricament fent tombarelles sobre la gespa i llençat-se sobre els seus companys de la banqueta.

D'altra banda, El París Saint Germain segueix segon a un punt del Lille, després d'imposar-se avui al camp del Valenciennes (1-2) amb dos gols d'un altre brasiler, Nené. L'Olympique de Marsella s'ha situat provisionalment al el tercer lloc, encara que avui només ha pogut empatar 1-1 a Auxerre, equip amb el que ha jugat en inferioritat numèrica des del minut 38, per l'expulsió del camerunès Stéphane M'Bia. S'han avançat els marsellesos en el minut 8, amb un gol obra de Loic Remy, però en el 40, Birsa ha empatat el partit transformant un penal.

En els altres partits de la jornada, el Caen i el Niça han empatat a zero, mateix resultat obtingut en el Brest-Montpeller; el Lorient ha guanyat 3 a 0 al Lens i el Nancy ho ha fet per 1 a 0 sobre el Sochaux. Per demà: Lió-Tolosa, Mònaco-St.Ettienne i Bordeus-Rennes.