Reial Madrid
Esports Futbol 22/01/2012

Mourinho: "Al Bernabéu xiulen als millors del món. Perquè no m'han de xiular a mi?"

L'entrenador del Madrid assegura que no està preocupat, que no l'afecten els xiulets del Bernabéu i que no llegeix el Marca i, per tant, no sap quina és la polèmica a la seva plantilla

Ara
1 min
José Mourinho, al Bernabéu.

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid s'ha mostrat satisfet, "tranquil" i orgullós de la victòria del seu equip contra l'Athletic i ha tret pit de la situació a la classificació per evitar les polèmiques sobre el diari Marca o els xiulets del Bernabéu.

Sobre aquest fet, Mourinho ha dit que "és el primer cop" que li passa i que no ho havia viscut mai al Porto, al Chelsea o a l'Inter. "Sempre hi ha un primer cop per a les coses". A més, ha dit: "Zidane, Ronaldo o Cristiano també han sigut xiulats al Bernabéu i han respost al camp. Si tot va bé, jo també respondré i ho hauran d'acceptar. En aquesta casa xiulen als millors del món, perquè no m'han de xiular a mi?"

Desafiant, el tècnic portuguès ha esquivat la polèmica sobre les publicacions del diari Marca: "No llegeixo el Marca". A més, ha afegit que no té "perquè justificar les alineacions i menys a la premsa" i que prohibeix els diaris durant les concentracions de l'equip.

Mourinho ha parlat clar sobre el seu sentiment de club. "No sóc madridista. Jo no he demanat ningú per entrenar el Reial Madrid, ha sigut el club que m'ha demanat a mi que l'entreni. Jo sóc un professional que intento fer bé la meva feina perquè el Madrid guanyi".

L'entrenador blanc ha explicat que es queda dins de la banqueta quan l'equip guanya, i que surt quan l'equip perd. Així ha argumentat el fet que avui s'estigués molts minuts sense sortir al camp.

stats