Madrid-Barça
Esports Futbol 19/01/2012

Mourinho: "Si una trepitjada és intencionada, és censurable"

El tècnic del Reial Madrid, que no ha volgut comentar la jugada de Pepe perquè diu que no l'ha vista, ha reconegut que si l'acció és voluntària, mereix una sanció

Ara
1 min
Guardiola i Mourinho se saluden abans de començar el Madrid-Barça de l'anada de quarts de final de Copa / AFP

BarcelonaEl primer que li han preguntat a Mourinho ha sigut sobre l'acció de Pepe, i el tècnic del Madrid s'ha limitat a dir que sense veure la jugada, no la pot jutjar, i ha elogiat "el gran treball" del seu jugador. En el cas hipotètic, li han plantejat, que Pepe hagués trepitjat Messi, Mou ha dit que "si hi havia intencionalitat, és censurable".

Mourinho ha explicat com havia plantejat el partit. "Buscàvem tenir control defensiu i, amb l'1-0, tenir espais per contraatacar. Però un equip que vol guanyar el Barça no pot encaixar un gol a pilota aturada al primer minut de la segona part. Això ens ha afectat i ha fet que el Barça se sentís l'amo del partit".

"Entenc el madridisme, però no l'escolto", ha seguit continuat. "Les responsabilitats del meu equip, sobretot quan perd, són meves. La victòria té molts pares. Les derrotes només tenen un pare, que sóc jo. Demà deixeu tranquils els jugadors i critiqueu-me només a mi", ha dit Mourinho.

El tècnic del Reial Madrid ha defensat la seva alineació, encara que hagi optat per posar-hi jugadors poc habituals, com Altintop o Carvalho. "El més fàcil per a Carvalho era dir que no estava en condicions per jugar aquest partit, però Carvalho és Carvalho, i jo sabia que podia comptar amb ell".

Mourinho no creu que l'eliminatòria estigui tancada i confia que es pugui remuntar al Camp Nou. "Segueix oberta. Està difícil, per no dir molt difícil, però està oberta".

stats