Futbol
Esports Futbol 12/12/2011

Mourinho: "Prefereixo perdre el clàssic i ser líder"

El tècnic portuguès assegura que ja ha esborrat la derrota contra el Barça i treu pit per la posició del seu equip a la classificació: "Som líders"

Ara
1 min
Mourinho en roda de premsa.

BarcelonaTot i que la seva voluntat era parlar només de la Ponferradina, el proper rival del Reial Madrid a la Copa del Rei, José Mourinho ha hagut de parlar del Barça en roda de premsa. "Si el món s'acaba no serà per nosaltres. Ja vam dir que guanyant o perdent no perdríem l'equilibri. No canviaria la nostra situació amb ningú, perquè en Lliga no hi ha cap equip que tingui més punts que nosaltres i a la Champions hem completat una fase de grups històrica".

Mourinho assegura que ha esborrat ja la derrota contra el Barça. "El que passa és que el Reial Madrid és un club tan gran que una derrota sembla un problema. Jo prefereixo perdre dissabte però ser líder". Pel portuguès, "acabar l'any primers a la classificació en solitari seria molt bo".

Molts titulars al Bernabéu descansaran contra la Ponferradina. "Els jugadors que van jugar dissabte han tingut un merescut descans de dos dies. La resta, els que jugaran, estan preparats per fer-ho".

Sobre les crítiques a Cristiano Ronaldo, Mourinho ha dit que no veu "cap tipus de drama". "Si Cristiano és com jo, no farà cas de cap xiulet. Però és normal que avui estigui més trist que ara fa quinze dies, com tots".

stats