Futbol
Esports Futbol 21/11/2011

Mourinho: "El València s'hauria de sentir afalagat per haver celebrat el triomf així"

El tècnic portuguès creu que "celebrar no hauria de ser una ofensa per a ningú" i assegura que l'eufòria mostrada a Mestalla demostra que "era un partit especial"

Ara
1 min
Mourinho juga amb una pilota a Valdebebas.

BarcelonaEn la prèvia del partit de dimarts de Lliga de Campions contra el Dinamo de Zagreb, José Mourinho s'ha enrecordat de la polèmica victòria contra el València a Mestalla. L'entrenador blanc va celebrar el tercer gol, el decisiu, pujant-se a cavall de Callejón, en una celebració que va molestar a l'afició xe. Mourinho, però, creu que no va fer res mal fet. "Celebrar no és una ofensa per a ningú", comenta. I afegeix: "El València s'hauria de sentir afalagat per com vam celebrar el triomf, perquè això demostra que per a nosaltres era un partit especial i important".

El tècnic del Reial Madrid ha justificat així l'actitud dels seus jugadors sobre la gespa de Mestalla.

Després del 5-0 al Camp Nou la temporada passada, des de Madrid es va criticar molt que Gerard Piqué celebrés el cinquè gol fent un gest amb la mà extesa en direcció a l'afició. Aleshores, es va considerar que el central del Barça es mofava del madridisme i que era una falta de respecte.

Sobre el penal per mans d'Higuaín dins l'àrea, Mourinho ha contestat amb un enigmàtic "és una jugada clara". "No tinc dubtes sobre el que va passar en aquella última jugada. Jo ho veig molt clar". Però no diu si creu que hi ha penal o no.

stats