FUTBOL
Esports Futbol 19/01/2012

De Juanito a Pepe: les disculpes dels jugadors del Reial Madrid al llarg de la història

Pepe ha protagonitzat aquest dijous l'últim capítol d'una llista d'accions signades per jugadors del Reial Madrid que han hagut de sortir a demanar disculpes pel seu comportament

Efe
3 min

MadridDiversos han estat els jugadors del Reial Madrid que al llarg de la història del club han hagut de disculpar-se per una acció fora de lloc comesa en un terreny de joc. El portuguès Pepe ha estat l'últim d'una llista on hi ha futbolistes com Juan Gómez, Juanito, o Luis Figo.

  • Juanito (1987): En una eliminatòria de la Copa d'Europa va trepitjar l'esquena i el cap a l'alemany del Bayern Munic Lothar Matthäus. Després, en acabar el partit, es va adonar del seu error i davant d'una càmera de televisió va demanar perdó al jugador del conjunt alemany, a qui temps després va regalar un estoc i un capa de torero per disculpar-se. "He estat una persona que ha tingut dos jos. El meu jo irracional ha pogut amb el meu jo racional. N'estic absolutament penedit. Ho sento pel jugador a qui he fet això i no puc dir una altra cosa. He ficat la pota. Em maleeixo i maleeixo aquest comportament tan irracional que l'havia tractat d'educar durant uns anys, i ho sento", va comentar Juanito.
  • Figo (2005): El migcampista portuguès Luis Figo va viatjar fins a Saragossa per visitar personalment César Jiménez, a qui va destrossar el genoll a l'estadi Santiago Bernabéu amb una dura entrada. Allà, va demanar disculpes al defensa, que finalment no es va poder recuperar de la seva lesió i va haver d'abandonar la pràctica del futbol. Durant un temps, el portuguès trucava gairebé cada setmana Cèsar per veure quin era el seu estat.
  • Drenthe (2009): Drenthe va demanar disculpes mitjançant un vídeo gravat pel Reial Madrid. L'exjugador blanc va lesionar el jugador del Tenerife Marc Bertran, a qui va trencar la tíbia amb una dura entrada que el va mantenir allunyat dels terrenys de joc quatre mesos. "Ho he fet sense voler. Ara estarà tres mesos de baixa. Li tinc molt afecte. Li he trucat per telèfon aquest matí i he parlat amb ell. Li he dit que ha estat sense voler. En aquests moments està malament, però si és fort i treballa fort, té tot el meu suport i espero que pugui tornar aviat ", va dir llavors el jugador holandès.
  • Pepe (2009): Pepe es va disculpar després d'agredir el centrecampista del Getafe Javier Casquero, a qui va empènyer i va trepitjar al final del partit. Va ser expulsat i sancionat, i a la zona mixta de l'estadi Santiago Bernabéu va demanar perdó davant els mitjans de comunicació. "Estic molt malament. És un moment difícil per a mi. Mai m'havia passat això, en la meva carrera. Demano perdó a tots els aficionats del futbol perquè la meva actitud avui no ha estat bona. Les meves disculpes per a Casquero, si no m'equivoco, i a Albín, perquè la meva actitud no ha estat la bona", va comentar.
  • Marcelo (2009): L'endemà del mateix partit contra el Getafe, el brasiler Marcelo Vieira va sortir en roda de premsa per disculpar-se per les actituds grolleres que va mostrar davant alguns jugadors del Getafe. "Això de tocar-li els ous, no sé qui ha tret la foto. Això no ho he fet. Estava corrent ell [el defensa "Cata" Díaz], perquè venia cap a mi, vaig passar la mà i va sortir una foto que sembla el que no és. Després, li vaig treure la llengua i aquí sí que demano perdó", va explicar.
  • Pepe (2012): I l'última història amb semblant final l'ha protagonitzat Pepe per segona vegada en la seva carrera al Reial Madrid. En un Madrid-Barça, Pepe va trepitjar la mà de Leo Messi, i ha demanat perdó a mitges a través dels mitjans del club.
stats