Esports Futbol 04/06/2012

Els jugadors de la selecció espanyola podran fer servir les xarxes socials durant l'Eurocopa

Víctor Valdés, per Facebook, i Sergio Ramos, per Twitter, han confirmat que el seleccionador Vicente del Bosque permetrà l'ús de les xarxes socials als seus jugadors

Ara
1 min

BarcelonaEls jugadors de la selecció espanyola podran fer servir les xarxes socials durant l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna. El porter del Barça Víctor Valdés, mitjançant Facebook, i el defensa del Madrid Sergio Ramos, via Twitter, han confirmat finalment la notícia. L'anunci es produeix després de la polèmica que va enfrontar els jugadors amb la RFEF, partidària de prohibir l'ús d'aquestes tecnologies a la concentració de l'equip.

De fet, usuaris habituals de Twitter com Cesc Fàbregas i Gerard Piqué s'havien acomiadat pocs dies abans dels seus seguidors, en previsió de no poder enviar missatges durant el campionat. El mateix Cesc ha celebrat la decisió final de la RFEF: "Bones notícies! Finalment podem utilitzar les xarxes socials, així que podrem estar en contacte durant l'Eurocopa. Ens veiem per aquí!", ha tuitejat.

La política de les diferents federacions sobre l'ús de les xarxes socials és diversa. Així, mentre que algunes, com Dinamarca, opten per la prohibició total, altres, com Anglaterra, es limiten a avisar els jugadors: "Ens han dit que no tuitegem res innecessari", ha declarat l'internacional anglès Steven Gerrard.

stats