Llevant
Esports Futbol 15/01/2011

El Llevant perd a la Romareda per un gol de Gabi poc abans del descans (1-0)

En un mal partit del Llevant i el Saragossa, els locals han fet bo el solitari gol de Gabi per endur-se tres punts que afegeixen emoció a la zona de descens

Redacció
2 min
Luis García, entrenador del Llevant, en el partit contra el Barça al Camp Nou

SaragossaEl Reial Saragossa ha sumat la seva segona victòria consecutiva com a local, i tanca la trista pàgina de la jornada anterior davant l'Espanyol, després de superar per la mínima a un rival directe en la lluita pel descens com el Llevant, en un partit d'escassa qualitat futbolística.

Tots dos equips van començar encongits, ofegats per les mateixes urgències, la necessitat de sumar de tres en tres: els aragonesos per intentar sortir dels llocs de descens després de setze jornades al pou i els valencians per posar terra pel mig amb la zona de perill.

L'entrenador del Reial Saragossa, Javier Aguirre, ha tornat a apostar per un 4-1-4-1 davant un adversari que ha acusat sobre el terreny de joc l'absència del seu golejador i referència en atac, l'equatorià Felipe Caicedo.

Un excessiu joc al centre del camp han deixat poques ocasions. Des de la dreta, la connexió de Xisco Nadal amb Rafa Jordá ha creat perill, sobretot quan en el minut 36 el barceloní no ha encertat davant la sortida de Leo Franco.

Al Saragossa els ha costat arribar a Reina i només ho han aconseguit als 26 minuts, en una falta molt centrada que es va llançar sense conseqüències. Quan tothom ha començat a assimilar que el marcador no es mouria abans del descans, un contraatac local que ha enxampat desorganitzats als defensors visitants ha acabat amb el capità Gabi fent l'únic gol del partit. Reina ha arribat a tocar la pilota, però no ha pogut evitar que la pilota entrés.

Els homes del "Basc" han sortit del vestuari més fins que els visitants i en els primers minuts han disposat de tres ocasions per marcar i sentenciar el matx, però ni Sinama ni Gabi, en dues ocasions, han aconseguit ampliar la renda.

L'entrada del davanter uruguaià Ricardo Stuani ha aportat perill al conjunt de Luis García, que ha inquietat més la porteria del Saragossa. En una falta d'entesa entre Jarosik i Leo Franco, el Llevant ha estat a punt d'aconseguir l'empat. Els visitants han seguit empenyent, tancant mica en mica els locals al seu propi camp.

El partit ha acabat amb una acció confusa. Leo Franco ha comès una falta en un servei de porteria i els blaugranes han volgut treure ràpid per aprofitar-se'n. LA pilota ha acabat dins la xarxa, però l'àrbitre no ha donat per vàlida l'acció. Luis Garcia ha estat expulsat per protestar la decisió.

Fitxa tècnica:

1 - Reial Saragossa: Leo Franco; Diogo, Jarosik, Contini, Paredes; Ponzio; Boutahar (Bertolo, min.68), Ánder Herrera (Jorge López, min.87), Gabi, Lafita; i Sinama (Braulio, min.57).

0 - Llevant: Reina; Javi Venta, Robusté, Nano, Del Horno; Xisco Nadal (Xisco Muñoz, min.60), Pallardó, Xavi Torres, Juanlu (Valdo, min.60); Rubén i Rafa Jordá (Stuani, min.69).

Gols: 1-0. Min.45, Gabi.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo. Va amonestar amb groga pel Reial Saragossa a Gabi, Jarosik, Lafita i Braulio, i pel Llevant a Pallardó, Stuani, Xisco Muñoz i Robusté. Va expulsar a l'entrenador del Llevant, Luis García, al minut 86.

Incidències: partit corresponent a la 19a jornada de Primera disputat a la Romareda. Tarda molt freda amb boira i terreny de joc en bon estat, davant uns 20.000 espectadors.

stats