Lliga de Campions
Esports Futbol 13/04/2011

El Schalke de Raúl acaba d'humiliar l'Inter i es guanya un lloc a les semifinals de Champions (2-1)

Un gol de l'incombustible Raúl abans del descans va acabar d'enfonsar qualsevol opció de remuntada dels italians, que han caigut per un contundent 7-3 en el global de l'eliminatòria

Raúl intenta controlar una pilota davant l'oposició de Ranocchia.

BarcelonaEl partit no tenia massa història perquè el 2-5 de l'anada a Milà deixava poques opcions a la remuntada interista. El conjunt alemany, a més, ha sortit decidit a jugar com si l'eliminatòria no estigués resolta i a l'estadi de Gelsenkirchen s'ha pogut veure un espectacle obert, un bon partit.

Les millors ocasions, però, han sigut per al bàndol italià, a través d'un actiu Sneijder i d'un Eto'o amb moltes ganes. També Motta, amb xuts des de lluny i molta arribada, ha inquietat la porteria defensada per Neuer.

Abans del descans ha arribat el gol de Raúl després d'una gran passada de Jurado i una excel·lent definició del 7 blau, que ha fet encara més difícil la gesta italiana. Amb el gol d'avui, Raúl ja en duu 72 gols en Lliga de Campions i s'allunya, cada dia més, de Müller i Schevchenko, amb 69.

A la represa, Thiago Motta ha fet l'empat a un, rematant dins l'àrea petita una pilota solta després d'un còrner. El Schalke ha continuat tenint les seves ocasions al contraatac, mentre l'Inter intentava trobar el camí del gol davant la poblada defensa alemanya.

Fins i tot el Schalke, a deu minuts del final, ha rematat la humiliació de l'Inter amb el 2-1, obra del central Höwedes en una greu errada en la basculació defensiva dels visitants. Amb tot decidit, els alemanys s'han permès el luxe de fer un rondo gegant i marejar l'Inter, que ha viscut uns minuts finals corrent, impotent, darrere la pilota, en una metàfora del què s'ha vist en tota l'eliminatòria.

Schalke: Neuer; Uchida, Metzelder, Höwedes, Sarpei; Baumjohann (Draxler 73'), Matip, Papadopoulos, Jurado (Schmitz 86'); Raúl, Edu (Charisteas 77')

Inter: Julio César; Maicon, Ranocchia, Lúcio, Nagatomo; Thiago Motta, Stankovic (Pandev 46'), Zanetti; Sneijder (Coutinho 80'), Eto'o, Milito

Gols: 45', 1-0 Raúl; 49', 1-1 Motta; 81', 2-1 Höwedes

Àrbitre: Damir Skomina. Ha amonestat amb groga als locals Raúl, Papadopoulos i Schmitz i als visitants Lúcio, Motta i Ranocchia.