Barça
Esports Futbol 04/04/2012

El Bayern Munic guanya 2-0 el Marsella i ja espera el Reial Madrid a semifinals

Els amfitrions de la final de la Lliga de Campions han superat l'eliminatòria amb comoditat i es trobaran a semifinals el guanyador del duel entre el Reial Madrid i l'APOEL, que té un 0-3 en contra de l'anada

Ara
1 min
Olic supera Mandanda en un dels gols del Bayern contra l'Olympique de Marsella

BarcelonaEl Bayern Munic s'ha classificat per a les semifinals de la Lliga de Campions després de derrotar 2-0 l’Olympique de Marsella gràcies a dos gols del croat Ivica Olic al primer temps. Amb un còmode 2-0 de l'anada, els alemanys han jugat a plaer al Fussball Arena de Munic davant un tímid equip francès que amb prou feines ha inquietat en algun contraatac.

Després d’una gran jugada de Franck Ribéry, Olic ha batut Mandanda al minut 13 per fer l'1-0. Seguint amb el domini local, el mateix Olic ha culminat un contracop perfecte conduït per Ribéry i l’austríac Alaba, que ha acabat assistint el davanter croat. L’equip francès no ha creat perill en cap moment.

Ara, els alemanys, amfitrions de la final de la Champions, s’enfrontaran al guanyador de l’eliminatòria entre el Reial Madrid i l’APOEL Nicòsia.

stats