Lliga de Campions
Esports Futbol 25/04/2012

El Madrid, eliminat als penals

L'equip blanc ha quedat eliminat pel Bayern en un partit que ha acabat amb 2-1 i s'ha resolt als penals, on Cristiano Ronaldo, Kaka i Sergio Ramos han fallat els seus llançaments

Robben celebra el seu gol de penal contra el Madrid

MadridEl Reial Madrid ha quedat eliminat pel Bayern en un partit que ha acabat amb 2-1 i s'ha resolt als penals, on Cristiano Ronaldo, Kaka i Sergio Ramos han fallat els seus llançaments. L'equip alemany jugarà la final de la Lliga de Campions contra el Chelsea, que aquest dimarts va eliminar el Barça.

El Reial Madrid s'ha avançat amb un gol de Cristiano Ronaldo al minut sis de partit. El davanter portuguès no ha desaprofitat l'ocasió de superar Neuer després que l'àrbitre Viktor Kassai hagi penalitzat unes mans d'Alaba a dins de l'àrea del Bayern.

Vuit minuts més tard (14') Cristiano Ronaldo ha anotat el segon gol en una acció en què el futbolista s'ha quedat sol davant del porter del Bayern. L'acció hagués hagut de ser anul·lada per fora de joc.

L'equip alemany ha disposat d'alguna oportunitat interessant per anotar, sobretot gràcies al talent de Robben i Ribery. El Bayern ha aconseguit marcar al minut 27, quan Robben ha anotat un penal després que Pepe hagi tirat al terra Mario Gómez.

El Reial Madrid ha començat la segona meitat amb menys intensitat i una mica més de por, conscient de la transcendència de qualsevol errada. A cinc minuts del final Mario Gómez ha tingut una clara oportunitat a dins de l'àrea d'Iker Casillas, però no ha pogut rematar.

El partit ha finalitzat amb 2-1 i, per tant, ha anat a la pròrroga. En el primer període del temps afegit cap dels dos equips, molt esgotats físicament, ha pogut anotar al Santiago Bernabéu. El marcador tampoc s'ha mogut en els segons 15 minuts i la semifinal de la Lliga de Campions s'ha decidit als penals.

Cristiano Ronaldo, Kaka i Sergio Ramos han fallat els seus llançaments i de res han servit les dues aturades d'Iker Casillas.