Barça
Esports Futbol 23/04/2012

El Barça busca el bitllet a Munic en una nit de remuntada contra el Chelsea (20.45h)

El Barça intentarà capgirar l'1-0 encaixat a Stamford Bridge aquest vespre (20.45h) per mirar de classificar-se a la final de Munic i defensar el títol de campió d'Europa

N. Arroyo
1 min
Andrés Iniesta intenta controlar la pilota a Londres

BarcelonaUn 1-0 no obliga a cap remuntada èpica. No altera les intencions d'un Barça que sempre va a l'atac. Però sí afegeixen molt emoció abans d'una tornada de semifinals com la que aquesta nit viurà el Camp Nou (20.45h), amb la visita del Chelsea, últim obstacle abans de la final de Munic. Els blaugranes volen ser-hi, però necessitaran completar una gran actuació per derrotar un equip anglès que no amaga que sortirà a defensar-se.

Guardiola, que ahir no va donar cap pista sobre quin plantejament de partit farà i que va avisar que s'espera un partit com el del Reial Madrid, té clar que caldrà "jugar amb paciència" i millorar l'efectivitat de cara a porteria per capgirar l'eliminatòria.

Al Chelsea el gran interrogant és si jugarà Drogba o Fernando Torres en punta. Jugui qui jugui, l'aposta del tècnic 'blue' és repetir el guió que va funcionar a l'anada.

L'equip anglès afronta la seva sisena semifinal de la Champions en els últims nou anys i desitja aconseguir el bitllet per la final de Munic, una final que, en cas d'assolir-la el Barça, suposaria la quarta final de Champions dels blaugranes en set anys.

stats