Lliga de Campions
Esports Futbol 12/04/2011

Mourinho diu que no especularà amb les targetes i ataca, irònic, al Barça

Contra el Tottenham, el portuguès assegura que no reservarà els apercebuts de sanció i deixa caure la crítica al Barça: "A d'altres se'ls permeten coses que no se'ns permeten a nosaltres", en relació a la targeta que va forçar Iniesta contra el Xakhtar

Redacció
1 min
José Mourinho.

BarcelonaSobre la polèmica de les targetes i del fet que el Madrid tingui diversos jugadors amb dues targetes, a una de la sanció, Mourinho ha dit: "És una situació complicada, però l'hem de mirar amb orgull. Som els únics que arribem a aquesta situació. Som diferents. A d'altres se'ls permeten coses que no se'ns permeten a nosaltres. No vull pensar massa en això".

El tècnic ha resolt els dutbes de si reservarà jugadors per aquesta amenaça de sanció i ha assegurat que no. "No canviaré jugadors perquè tinguin dues targetes. Jugaré amb els que crec que són millors per guanyar demà. La feina no està acabada. El resultat és bo, però no és definitiu". I entre d'altres coses ho farà perquè confia que els jugadors del Tottenham estaran només pendents "de jugar i no de forçar jugades complicades".

José Mourinho ha dit que entèn la convicció de Redknapp, tècnic del Tottenham, sobre les opcions de remuntada, però ha assegurat que "sortirem a competir bé" i, per tant, a l'equip anglès "li caldran més de cinc gols per remuntar, perquè segur que tindrem ocasions per marcar-ne alguns nosaltres".

"Intentarem passar a semifinals havent guanyat també el partit de tornada. Seria bonic. I també hem de pensar en millorar el rànquing del Reial Madrid de cara a la Champions de l'any vinent, perquè el club torni a ser cap de sèrie", ha afegit l'entrenador portuguès.

stats