PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/01/2011

El Mallorca vol retrobar el camí de la victòria davant un Hèrcules immers en la polèmica amb Drenthe

Esteban Vigo no podrà comptar amb el jugador holandès, que es nega a tornar amb l'equip fins que no cobri el que li deuen, i assegura que "no hi troba justificació"

Redacció
2 min

AlacantEl Mallorca afronta el partit d'aquest vespre contra l'Hèrcules amb l'obligació de no fallar, ja que acumula tres derrotes consecutives a la Lliga, que l'han allunyat dels llocs europeus de la classificació.

Amb 21 punts i en desena posició, encara lluny del descens, l'equip que dirigeix Michael Laudrup s'ha exigit una reacció davant un Hèrcules "molt perillós", tal i com ha destacat el tècnic danès.

En els tres últims partits, el Mallorca ha perdut davant el Getafe (3-0), Ràcing de Santader (0-1) i Vila-real (3-1). També va caure 4-3 en el partit d'anada de vuitens de final de la Copa del Rei davant l'Almeria.

La llista de jugadors convocats per Laudrup la integren Aouate, Lux, Ratinho, Pau, Nunes, Ramis, Rubén, Kevin, Ayoze, Joao Victor, Pereira, Emilio Nsue, Gonzalo Castro, Martí, De Guzman, Cavenaghi, Víctor i Webó.

L'Hèrcules afronta el partit amb l'objectiu d'aconseguir la segona victòria a domicili i arrancar l'any 2011 amb bon peu en el pla esportiu, després de la polèmica amb l'holandès Royston Drenthe. El tècnic del conjunt alacantí, Esteban Vigo, ha assegurat que "en 18 anys de professional no he viscut mai una situació com aquesta. No és justificable el que ha fet.". Segons Vigo, Drenthe hagués hagut de parlar amb ell i explicar-li què passava. "Com entrenador, no hi trobo justificació".

En el terreny esportiu, el tècnic recupera per aquest partit a Abraham Paz, Noé Pamarot i Nelson Haedo Valdez, tres futbolistes habituals en les seves alineacions, però que es van perdre l'últim partit de Lliga per sanció. També torna a la convocatòria l'extrem esquerre francès Olivier Thomert, que s'ha perdut els últims partits per una lesió muscular.

En el capítol de baixes, a més de la de Drenthe, Esteban Vigo no pot comptar amb els lesionats Tote i Tiago Gomez, a més de Farinós, que encara no ha pogut debutar aquesta temporada. És baixa per acumulació de targetes el lateral Francisco Peña.

L'Hèrcules juga per primera vegada a Mallorca a Primera Divisió i intentarà sumar un triomf que li permeti afrontar amb tranquil·litat els següents compromisos, ja que la propera jornada rebrà l'Atlètic de Madrid, abans d'encadenar dos partits a domicili, davant l'Sporting de Gijón i l'Athletic Club de Bilbao.

stats