Premier League
Esports Futbol 26/12/2011

El United goleja 5-0 al Wigan i empata amb el City al lideratge de la Premier al 'Boxing Day'

El Manchester City ja no lidera la classificació en solitari, després d'haver perdut els punts d'avantatge per culpa d'un empat a zero contra el West Bromwich i de la victòria del Manchester United davant el Wigan

Ara
1 min
El davanter del United, Dimitar Berbatov, ha fet un hat trick contra el Wigan.

BarcelonaLa jornada del 26 de desembre ha donat un nou aire a la competició, després que el City hagi empatat a zero contra el West Bromwich Albion i hagi perdut els dos punts d'avantatge que li restaven a la classificació. Ara, els de Mancini han de compartit el primer lloc de la taula amb el Manchester United, que ha golejat 5-0 al Wigan de Robert Martínez. Tots dos conjunts tenen ara 45 punts, deu més que el Tottenham, que és tercer per davant del Chelsea (34) i l'Arsenal (32).

El principal artífex del triomf del United ha estat Dimitar Berbatov, que ha fet tres dels cinc gols dels red devils. L'equatorià Valencia i Ji-Sung Park han sigut els altres golejadors de la maneta dels homes de Ferguson.

Per la seva banda, el Chelsea de Mata i Torres només ha pogut sumar un punt contra el Fulham després d'un fluix empat a un. El Liverpool també ha ensopegat a casa, on ha empatat 1-1 amb el Blackburn, cuer. El Newcastle ha guanyat 0-2 a Bolton i trenca la ratxa de tres derrotes consecutives. Finalment, el Sunderland i l'Aston Villa han empatat a un.

stats