Premier League
Esports Futbol 12/12/2010

El Manchester City no deixa marxar el seu capità, l'argentí Carlos Tévez

En un comunicat oficial a la seva pàgina web, el club anglès "ha rebutjat" la petició del davanter de ser traspassat al mercat d'hivern o a finals de temporada

Redacció
2 min

LondresEl Manchester City ha rebutjat la petició de Carlos Tévez de ser traspassat a un altre club al mercat d'hivern o a finals de temporada. En un comunicat a la seva pàgina web, el club anglès assegura sentir-se "decepcionat" per la situació i que l'episodi és una "inoportuna distracció", ja que l'equip vol centrar-se en els partits i les competicions que hi ha en joc.

Segons la premsa britànica, el jugador argentí ha demanat ser traspassat a un altre club mitjançant una carta i tot apunta a la mala relació amb el tècnic, Roberto Mancini, com la causa principal de la demanda de Tévez. De fet, el passat dissabte 4 de desembre, es va posar de manifest la manca d'entesa entre ambdós, en la victòria del Manchester City contra el Bolton per 1-0, amb gol de Tévez. Al minut 90 l'argentí va ser substituit i això va provocar algunes paraules dures amb el seu entrenador a la banda.

El club ja va informar la temporada passada que el jugador "no estava content" amb el sistema d'entrenament de l'italià, però això no va impedir que Tévez aconseguís el braçalet de capità.

La situació personal de Carlitos sembla ser l'altre motiu del desencís del jugador. Alguns dels seus companys d'equip asseguren que Tévez troba a faltar "desesperadament" les seves filles, que viuen a l'Argentina amb la seva mare. En el comunicat d'avui, el Manchester City es fa ressò d'aquesta situació i assenyala que "Roberto Mancini i tothom al club ha demostrat, i seguirà fent-ho, sensibilitat envers les circumstàncies personals de Carlos, especialment que la seva família visqui a l'estranger".

El club també assegura estar "confós" sobre les intencions del jugador i el seu agent, perquè "en els últims mesos han rebut nombroses peticions del representat de Carlos per negociar una millora de contracte del jugador i inclús una possible ampliació".



Actualment Carlos Tévez té un contractce amb el City de cinc anys, dels quals li queden per cumplir tres i mig, i és el jugador millor pagat de l'equip, a més del capità.

stats