Esports Futbol 10/07/2011

Maradona: "Som molt injustos amb Messi"

Històrics argentins com Diego Armando Maradona o Alfredo Di Stefano han sortit a la defensa del jugador blaugrana

Redacció
1 min
Maradona surt de l'hospital on estava ingressada la seva mare

BarcelonaEn una entrevista al diari Olé, Diego Armando Maradona va admetre que creu que s'està sent "molt injust" amb Leo Messi per la seva actuació a la Copa Amèrica. "En el pitjor moment de la meva vida és quan vull sortir a defensar a Leo Messi, perquè sempre juga i perquè s'estima la samarreta d'Argentina", ha dit en referència a l'hospitalització de la seva mare, en estat greu.

"No puc entendre els qui el critiquen. Ho dic perquè el conec i ho donarà tot sense cap problema". Creu que un dels principals problemes és el plantejament de la selecció: "A mi també m'hauria costat jugar amb tres migcentres. No vam atacar en cap moment, així que no podem donar la culpa a en Leo. No hem de jugar com el Barça, sinó com la selecció argentina".

No entén com pot ser que "fa un mes i mig, a la final de la Champions, tothom estava d'acord que era el millor jugador de la història, i ara és el pitjor jugador que tenim al camp".

També ha mostrat el seu suport a Messi el president honorífic del Reial Madrid, Alfredo Di Stefano: "sé que hi ha crítiques, però s'ho deixa tot al camp i lluita amb bon joc, velocitat i esforç". "És al camp on es demostren els sentiments cap a la pàtria".

stats