Futbol Femení
Esports Futbol 26/01/2011

Marta Vieira ja té equip

La millor jugadora del món s'havia quedat sense equip oficial després de la retirada per problemes econòmics del FC Gold Pride de la lliga americana i estava jugant cedida al Santos FC del Brasil

Natalia Arroyo
1 min
Marta Vieira celebra un gol amb el FC Gold Pride.

BarcelonaLa Pilota d'Or femenina ha fitxat pel Western New York Flash de la Women's Professional Soccer, segons ha donat a conèixer la pròpia lliga dels Estats Units a través de la seva web. El club de Nova York ha adquirit part del contracte que vinculava a la futbolista amb el FC Gold Pride, club que va fer fallida a final de la passada temporada, tot i haver guanyat la màxima competició nord-americana.

La davantera, que farà 25 anys el proper 19 de febrer, té l'objectiu de repetir títol de lliga amb el seu nou equip, un club que debutarà enguany a la WPS. El WNY Flash s'ha unit a la lliga professional dels Estats Units al setembre del 2010, després d'un canvi de nom. Abans l'entitat es deia Buffalo Flash i va proclamar-se campió de la segona divisió, la W-League, comptant amb la presència durant un mes de la jugadora de l'Espanyol, Verónica Boquete.

Aaran Lines, director del club, està molt il·lusionat amb l'arribada de Marta Vieira a la ciutat. "És una oportunitat increïble per al club i per a les joves futbolistes que el nostre club pugui tenir a les seves files una de les millors jugadores de la història. Té unes condicions físiques excel·lents, que complementa amb unes habilitats tècniques fantàstiques. És un goig veure-la jugar i serà molt atractiu per al futbol femení de la nostra àrea".

stats