BARÇA
Esports Futbol 02/12/2010

El DVD del 5-0 del Barça-Madrid amb l'ARA, diumenge

El diari també inclourà 'Time Out Cultura'

Redacció
1 min
'Time Out Cultura'

BarcelonaDiumenge podeu aconseguir el DVD del partit en què el Barça va passar per damunt del Reial Madrid. L'ARA us el regala, juntament amb el suplement T. Compreu el diari i obtindreu aquest regal per gaudir tornant a veure, tantes vegades com vulgueu, el partit en què els nois de Guardiola van ridiculitzar els de Mourinho amb un 5 a 0.

El DVD, a més, està enregistrat amb la retransmissió de Joaquim Maria Puyal, que amb aquest matx va aconseguir un rècord d'audiència al web de Catalunya Ràdio: 88.433 entrades.

El vídeo us permetrà gaudir de l'exhibició de joc ofensiu i pressió sense pilota que practiquen els de Guardiola. Tornareu a vibrar amb les jugades de tot l'equip i els gols de Xavi, Pedro, Villa i Jeffren.

El diari també inclourà el Time Out Cultura, un dominical sobre literatura, art, cinema, arts escèniques i música que no s'oblida de la gastronomia, de les botigues, de la nocturnitat i d'oferir una agenda acurada i exhaustiva del que es pot fer a Barcelona, amb pinzellades de la resta del país.

Time Out Cultura s'encartarà, cada diumenge, al diari. En el número d'aquesta setmana, descobrirem Llach després de Llach, parlarem amb Paul Auster sobre la crisi econòmica, visitarem el parc d'atraccions més gran i coneixerem alguns dels millors cuiners joves.

stats