Futbol
Esports Futbol 29/05/2012

El primer ministre d'Itàlia, Mario Monti, veuria bé "suspendre 2 o 3 anys" el futbol al seu país

El polític creu que un toc d'atenció seria bo "per afavorir una maduració absoluta" però adverteix que la idea és només una opinió i, en cap cas, una proposta del govern

Efe
1 min
Mario Monti, primer ministre italià

RomaEl primer ministre d'Itàlia, Mario Monti, ha considerat que una suspensió temporal "de dos o tres anys" del futbol italià professional podria anar bé, després dels nous escàndols d'apostes i frau que han sacsejat el 'calcio'.

Monti ha respost així en una roda de premsa avui, a Roma. "No és una proposta i molt menys una proposta del govern. És un desig que de vegades em plantejo jo, que vaig ser un apassionat del futbol durant molts anys, i de vegades em pregunto si no seria una bona idea una suspensió de dos o tres anys d'aquest joc, vist el caos, per afavorir una maduració absoluta", va afirmar.

Així mateix, el mandatari italià ha comentat que és "especialment trist quan a l'esport, un món que ha de ser una expressió d'alts valors, es concentren aspectes deplorables com la deslleialtat, la il·legalitat i la falsedat".

stats