REIAL MADRID
Esports Futbol 03/10/2011

Mourinho: "Fins ara els àrbitres han fet bé la seva feina. Així és molt més fàcil estar tranquils"

El tècnic del Reial Madrid ha estat premiat pel diari 'Marca' com el millor entrenador de la temporada passada

Ara
1 min
José Mourinho, a Cornellà-El Prat.

MadridEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha estat premiat aquest matí pel diari Marca. El tècnic ha rebut el trofeu Miguel Muñoz, que l'acredita com el millor entrenador de Primera Divisió de la temporada 2010/2011. "Per mi va ser molt més important guanyar ahir contra Espanyol que guanyar aquest trofeu", ha dit Mourinho, que ha rebut el premi de mans de Di Stéfano.

El tècnic ha aprofitat per valorar l'actualitat del seu equip: "Fins ara els àrbitres han fet bé la seva feina. Així és molt més fàcil per a nosaltres estar tranquils", ha afirmat Mourinho, que ha afegit: "Cristiano, Negredo i jo comentem que amb Lahoz es juga, i això és l'important".

Sobre el premi que ha rebut, Mourinho ha ironitzat: "No sé com me l'han donat. Sempre que mirava el diari em posaven un 1 de valoració", ha explicat abans de dir que per ell la temporada passada va ser "una temporada divertida".

Preguntat sobre si aquesta és la millor plantilla que mai ha tingut, Mourinho ha explicat: "No vull ser injust amb les altres plantilles que ho han donat tot per guanyar" i, sobre la seva sanció a la Lliga de Campions, ha dit: "Potser és millor que no m'assegui a la banqueta a la Champions. Sense mi van guanyar dos partits", ha comentat.

stats