LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 21/02/2012

Mourinho: "És un bon resultat, però el gol ens deixa una mica frustrats"

El tècnic torna a carregar contra l'àrbitre i diu que, tot just abans de la falta a favor del CSKA que ha acabat en gol, l'àrbitre no ha vist una falta favorable als blancs

Ara
1 min
Mourinho gesticula després d'una jugada del Madrid contra el CSKA

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha explicat les seves impressions després de l'empat en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el CSKA de Moscou. "És un bon resultat, però el gol ens deixa una mica frustrats. Ja m'agradaria empatar fora 1-1 els partits d'anada en totes les eliminatòries. L'adversari ens ha plantejat un partit molt difícil, però ha fet poc per marcar i empatar", ha assegurat.

Preguntat sobre per què sempre els marquen gols a pilota aturada, Mourinho ha dit: Abans de la falta a favor del CSKA hi ha una falta claríssima sobre Cristiano. Ni l'àrbitre ni el quart àrbitre l'han vista. Jo sempre analitzo els àrbitres abans dels partits, i pensava que seria un partit similar a la de la final de la Supercopa d'Europa a Mònaco, però no ha estat així. Però això és futbol, i els àrbitres sovint s'equivoquen", ha comentat.

stats