FUTBOL
Esports Futbol 06/09/2012

Mourinho: "Si vaig triar el Reial Madrid va ser precisament per competir amb el Barça"

En una entrevista al diari 'As', el tècnic blanc assegura que no vol parlar de Cristiano Ronaldo: "És un tema del qual no puc ni he de parlar"

Ara
1 min
José Mourinho dóna instruccions

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha concedit una entrevista al diari 'As'. L'entrenador portuguès parla de la relació amb el Barça: "Si vaig triar el Reial Madrid va ser precisament per competir amb el Barça. Estem parlant del Barça i del Reial Madrid, dos equips molt bons, boníssims. Qualsevol altre equip que triï al món, si es posés a disputar la Lliga, no acabaria ni primer ni segon", assegura Mourinho, que afegeix: "Amb qualsevol altre adversari directe que no fos el Barça i a campionat complet, tot seria més fàcil. Si el Madrid va arribar on va arribar la temporada passada, en part va ser per culpa del Barça, ja que va deixar el llistó molt alt".

El tècnic blanc afirma que "el cicle infal·lible de victòries del Barça ha acabat", però que el que no ha finalitzat és "el cicle d'alta qualitat", tant de Barça com de Reial Madrid. "El Madrid-Barça és una benedicció per al futbol, per als aficionats", conclou.

Mourinho, però, no ha volgut parlar en aquesta entrevista de Cristiano Ronaldo. "És un tema del qual no puc ni he de parlar", ha dit el tècnic, i quan el periodista hi insisteix, l'entrenador afegeix: "No em pregunti per Cristiano. Ha de comprendre'm. Li demano per favor que no insisteixi en aquest tema".

stats