FUTBOL
Esports Futbol 13/02/2012

Mourinho: "Igual que vam fallar en la primera volta, tornarem a fallar; però deu punts són deu punts"

El tècnic del Madrid no s'oblida del Barça: "En d'altres estadis, quan l'equip local toca, toca i toca es considera un futbol fantàstic, i aquí quan comencem a tocar, l'afició ens xiula"

Ara
2 min
José Mourinho, abraçant-se a Cristiano Ronaldo / JASPER JUINEN / GETTY IMAGES

MadridEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha dit que creu que la Lliga encara no està sentenciada, ja que és conscient que perdran punts en la segona volta. "Fallarem, segur. Igual que vam fallar en la primera volta, tornarem a fallar. Però deu punts són un petit espai important", ha comentat Mourinho, que ha destacat que, "a partir d'ara tothom es juga la vida en cada partit".

Mourinho ha fet números i ja ha comptat els que li falten per ser campió. "Segons els meus números, ens falten 39 punts, que són 13 victòries. És molta cosa. Deu punts són deu punts i et dóna un marge d'error. Si perds un partit continues amb avantatge, però ara tot serà difícil".

El tècnic dels blancs també s'ha referit al Barça, de manera indirecta. "En d'altres estadis, quan l'equip local toca, toca i toca es considera un futbol fantàstic, i aquí quan comencem a tocar, l'afició ens xiula. Si guanyem aquesta lliga, no la guanyarem pel 'goal-average', la guanyarem perquè hem aconseguit més punts que els rivals", ha comentat.

Respecte quina hauria de ser la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club, Mourinho ha dit: "La final de Copa em dóna igual si la juguen aquí o a la Xina".

I per últim, l'entrenador dels blancs ha tornat a parlar de la premsa. "La premsa té interessos diferents dels nostres. Jo els hi dic als meus que la mateixa premsa que diu que el campionat està sentenciat és la mateixa que quan perdem un partit ens començarà a pressionar. Amb la resta d'equips no és diferent. Nosaltres hem de seguir amb tranquil·litat, fer la nostra feina el millor possible i res més", ha conclòs, abans de tornar a dir als periodistes que preguntin a les seves fonts sobre la seva marxa del Madrid.

stats