FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 15/08/2012

Fabrice Muamba, obligat a retirar-se pels seus problemes de cor

El Bolton ha anunciat a la seva web que la retirada és recomanació dels metges. Muamba va patir durant el passat mes de març una aturada cardíaca durant un partit

Ara
1 min
Fabrice Muamba / BWFC.CO.UK

BarcelonaEl Bolton ha fet oficial a la seva pàgina web que el jugador Fabrice Muamba es retira del futbol pels seus problemes de cor. El jugador, que va patir una aturada cardíaca el passat mes de març durant un partit contra el Tottenham Hotspur, deixa el futbol després que els metges l'hi hagin recomanat.

Segons explica el club anglès, "la decisió ha sigut presa per recomanació del seu equip mèdic, després d'àmplies consultes amb els cardiòlegs més importants del Regne Unit i d'Europa". A més, la web del Bolton també recull declaracions de Muamba. "Des que vaig patir l'atac de cor i em van donar l'alta a l'hospital, sempre havia estat optimista i pensava que podria tornar a jugar amb el Bolton. Seguint la meva recuperació, la setmana passada vaig viatjar a Bèlgica per buscar el consell d'un cardiòleg. La notícia que em van donar va ser la que jo no esperava i per això ara anuncio la meva retirada del futbol professional", comenta Muamba a la web del seu equip.

"Tot i que la notícia és devastadora, he d'agrair moltes coses. Dono gràcies a Déu que estic viu i vull retre homenatge un cop més a l'equip mèdic que mai m'ha abandonat", assegura Muamba, que també té paraules d'agraïment per a l'afició del Bolton.

stats